CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 6/11

God morgon bloggen!


Ja då var det söndag och idag vaknade jag upp till ett delvis vitt Torslanda. Just nu snöar det väldigt smått, men ändå ganska mycket, och snön har lagt sig på taken och på gräset, men det är bara litegrann. Jag hoppas verkligen att det blir sådan vinter som de säger som det var 2010, då hade Göteborg mycket snö typ hela vintern, precis som det skall vara tycker jag. Sedan var det ju väldigt mysigt också i vintras när man vaknade på morgonen och det hade kommit väldigt mycket snö under natten, och trafiken var lamslagen. Det är jag gärna med om igen trots att det var väldigt svårt att komma till jobbet, men man kunde ju inte annat än att ta det lite med ro när man såg alla personer som klampade fram i snö upp till knäna, så mysigt!


Förra helgen hade älsklingen och jag födelsedagsmiddag här hemma med vänner. Vi hade en väldigt trevlig och mysig kväll, och sedan sov Malin över, så det var väldigt trevligt, tack till alla som var med. Och ett stort tack till Malin som hjälpte till både före och efter.


Veckan som varit har vi haft en del att göra på jobbet. Det har ju varit höstlov och då brukar vi ha en del att göra. Men det har varit roligt ändå trots att det har varit lite kaos, dagarna går så fort när man har mycket att göra vilket är väldigt härligt.

I tisdags var jag och klippte mig, och i torsdags jobbade jag faktiskt morgon, så efter jobbet åkte mamma, syrran och jag till Ikea. Där handlade vi lite småsaker och åt middag. Det var väldigt trevligt och jag fick köpt en del saker också. Bla. nya gardiner till mitt rum, det har jag inte haft på några år faktiskt. Sedan fick jag också köpt en pall som jag har pratat om väldigt länge, det är ju så jobbigt att bära runt på en stol varje gång man inte når det man vill komma åt, mycket lättare med en pall. Och sedan bara lite andra småsaker.


Eftersom att älsklingen och jag har haft fullt upp de senaste helgerna så hade vi bestämt att vi denna helgen bara skulle ha en hemmahelg. Så igår var det ju skitväder ute, regnade hela dagen, så då grejade vi en del här hemma, och tog det också ganska lugnt. Vi frostade av frysen och tvättade massor. Så vi hade en väldigt härlig dag igår vilket verkligen behövdes. Under kvällen när vi satt i soffan, Jesper satt och kollade på tv, och jag satt och skrev på datorn så hörde vi plötsligt att någon var och ryckte i vår ytterdörr, tur att den var låst. Personen knackade inte eller någonting, bara kände på dörren och försvann. Det var lite läskigt ändå faktiskt. Jag har läst i Torslandagrupperna på facebook att folk är med om det här ibland, men vi har aldrig varit med om det faktiskt eftersom att vår dörr ligger lite avskilt så brukar folk missa den. Men ja, det kan ju ha varit vad som helst egentligen, ett barn som gått fel, eller kanske som det har varit innan, uteliggare som vill in. Resten av kvällen var i alla fall lugn och jag somnade i soffan.


Idag blir det till att städa lite tror jag, och storhandla.

Just det ja, vi har äntligen bokat Varberg igen, det hotellet och spat som vi brukar åka till, så en helg i december skall vi dit, längtar redan, skall bli så mysigt och härligt.


Avslutar med en bild på dukningen från förra helgen.


 


Ne nu kanske det är dags att gå upp och äta frukost.

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen