CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 20/10

God morgon bloggen!

Ja då var det torsdag då vilket betyder jobba kväll.

Även denna veckan har gått väldigt fort. I måndags var jag och träffade Lisa på Backaplan, och köpte en sista födelsedagspresent till älsklingen. Sedan har jag suttit och pysslat en del med hans andra födelsedagspresent, och suttit och försökt planera lite inför vår födelsedagsmiddag som vi skall ha nästa vecka med lite vänner. Det ska bli väldigt roligt och trevligt. Jag sitter och funderar på om vi skall ha någon typ "lära känna" lek och har ett par förslag som jag skall höra med Jesper också om vad han tycker, han är bättre på lekar än vad jag är. Och nu till helgen blir det lite födelsedagsfika för familjen. Det är så enkelt när älsklingen och jag fyller år så nära varandra, vi kan bara slå ihop kalasen så blir det inte så många, superbra!


Ja nu har verkligen hösten kommit på riktigt. Det är fuktigt och ruggigt ute, nordanvinden är riktigt kall, regnet hänger i luften, det blir bara mörkare ute och det mysigaste av allt, alla löv blir så himla höstfina. Jag älskar ju hösten och har sagt ett tag nu till Jesper att jag gärna hade velat gå ut och ta lite fina höstkort, men det har tyvärr inte blivit av då jag har lite svårt att vara ute och gå pga hälsporren, så tråkigt. Ne, Brevika skall man åka till under hösten, där är det verkligen jättefint då. Men ja, får se om vi kommer ut någon dag ändå kanske när solen tittar fram lite.


Här kommer två bilder från i helgen

 

Jättevacker soluppgång i lördags kvart över 7.


 

Ser ni ljusstrimman på himlen? Gissningsvis var det månen som lös på något sätt, fräckt var det i alla fall. Tror bilden är tagen på lördagkvällen.


Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost.

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)