CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 12/10

Godkväll bloggen!

Ja då har redan halva veckan gått, och imorgon skall jag jobba kväll. Det händer något mer imorgon också, jag fyller 26 år. Men ja, som sagt var så skall jag jobba kväll så vi åt lite födelsedagsmiddag här hemma nu ikväll istället bara älsklingen och jag. Kan ni gissa vad det blev för mat? Jo, den maten som jag brukar äta nästan varje år när jag fyller år, potatis och rotfrukter i ugn, färsk lax i ugn och en kall egengjord ört- och vitlökssås till, hur gott som helst.


Ja, denna veckan har också gått väldigt fort, precis som förra. Det känns väldigt härligt ändå faktiskt.

Just det ja, jag glömde skriva om en grej i senaste inlägget som jag var med om på hemvägen i måndags.

Jag stod och väntade på bussen på Backaplan i typ 10 min. Som vanligt var det många bussar som kom innan den jag skulle med som stannade på hållplatsen. MEN när just den bussen jag skulle med körde in vid hållplatsen och jag gick fram mot bussen så hör jag snabbt hur något typ exploderar, och så känner jag att jag är helt blöt i ansiktet. Bussen hade alltså kört på en vattenflaska som exploderade, och jag stod bara väldigt dumt till just då. När jag gick på bussen frågade chauffören vad det var för något, och jag svarade att det var en vattenflaska, han skrattade en del och sa sedan förlåt. Men vad är oddsen liksom? Det hade kört flera bussar där innan, men just jag skulle få innehållet i flaskan rakt i ansiktet. Tur i oturen får jag väl säga då så var det bara vatten, värre om det hade varit cola eller något sådant...


Ne, jag ska nog snart gå och sova, är verkligen helt slut. Sedan kommer älsklingen in till mig imorgon bitti med egengjord Nutellacroissant och kaffe som jag har beställt, och han fixade med jobbet så han är hemma med mig på förmiddagen, så jag slipper bli väckt kl 6 imorgon när jag egentligen inte behöver gå upp förrän kl 9, så det är väldigt härligt, halv 9 har jag sagt att han får komma in till mig, inte tidigare, får väl se om han håller det eller inte.


//CarroEllen