CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 9/10

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Denna senaste veckan har gått väldigt fort, däremot har helgen varit väldigt härlig. Igår var älsklingen och jag en sväng i djuraffären. Vi tänkte köpa en fisk till och även en ny växt till akvariet. Det blev bara en växt, dock en som guldfiskarna tycker mycket om, de andra var slut tyvärr, men någon fisk blev det inte, de hade inte några sådana inne som vi ville ha, fläckig guldfisk. Under eftermiddagen igår städade jag här hemma, Jesper var så trött så han sov istället, hjälpa mig att städa är inte hans starka sida. Under kvällen åt vi god mat, lax, pasta, stekta morötter, purjolök och hackad fetaost till, mums! Vid 21 tiden satte vi på en film, "Ghostbusters" Den var lite småkonstig till en början, och jag var ganska trött, så redan vid halv 10 tiden vände jag mig från tvn och somnade nästan direkt. Jag vaknade igen vid halv 12, då var filmen slut och älsklingen höll på att bädda sin säng för att sova. Så vid halv 12 tiden inatt gick jag och lade mig i min egna säng och somnade lika snabbt igen. Eftersom att jag somnade tidigt igår så vaknade jag tidigt imorse, kvart i 8, vilket var väldigt härligt. Jag är van vid att städa på söndagar, så igår kväll när jag lade mig så var det en väldigt härlig känsla att tänka att det faktiskt bara är söndag imorgon (idag). Så ja, idag har vi tagit det väldigt lugnt här hemma. Just det ja, igår kväll kom jag på att jag länge har tänkt att jag har velat göra om en gammal söpkhistoria som jag har skrivit, så det började jag med igår kväll och gjorde klart i förmiddags. Jesper som är lite duktigare på sådant hjälpte mig en del också, men det blev som en liten bok, jättebra =)


Ja, imorgon börjar ny vecka igen, och vi skall ha en ny praktikant på jobbet. Denna veckan hade vi en jätteduktig praktikant, så det var lite roligt. Men ja, på torsdag fyller ju jag år också, och jag jobbar kväll.

Förra helgen satt jag förresten och skrev klart mitt personliga brev, fick ordning på det så jag kan använda typ samma till de flesta ställerna som jag har tänkt skicka till, har dock inte fått skickat iväg det än, men det är klart i alla fall. Till helgen är det chokladmässan också, det missar inte jag! Så på lördag skall älsklingen och jag dit. De firar 10 års jubileum i år så det skulle vara mycket större än vad det har varit tidigare, så det skall bli väldigt roligt. Jag brukar ju köpa en del där också. Och på lördagkväll blir det till att spela Bingolotto också hoppas jag.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen