CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 27/8

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan, kom hem för en stund sedan, älsklingen och jag har varit i stan på restaurang med hans pappa, bror och hans flickvän för att fira pappan och brodern som fyller år/har fyllt denna vecka. Vi var på restaurang Gyllene Prag. Det var inte direkt en restaurang för mig om jag säger så, men det var trevligt ändå. Tack för en trevlig kväll.


Annars idag skulle vi ha städat här hemma, Jesper ville framför allt att jag skulle hjälpa honom att storstäda hans rum, men efter första arbetsveckan efter semestern så har jag varit jättetrött idag (ändå somnade jag vid halv 10 igårkväll), så vi typ började och slutade lika snabbt igen, så jag har lovat att hjälpa honom imorgon. Idag har jag också redigerat en liten video från förra helgen från Håverud, den kommer troligtvis upp imorgon. Sedan skall jag göra en till liten video från skogen och Brevika. Jag kan ju typ ingenting om videoredigering men älsklingen får hjälpa mig en del, han kan lite mer om det. Jag hämtade i alla fall hem ett program som sägs vara väldigt enkelt, problemet för mig är bara att det är på engelska, och min engelska är inte såpas bra så att jag kan använda engelska program, så vet någon av er något helt okej videoredigeringsprogram som är på svenska? Jag hade ett program på datorn som jag har använt innan, som är med till "Video saver" och som är på svenska, men i det programmet kunde man inte ladda upp mp4filer som klippen är i.

Just det ja, vi var ute på en liten cykeltur på typ 15 min i förmiddags också, det var väldigt härligt.


Ja, imorgon blir det till att städa här hemma, och även storhandla. På fredag är jag faktiskt ledig, eller jag har fått ledigt, så då skall mamma, syrran och jag åka till Brevika, eller vi åker redan på torsdagkväll efter jobbet, så vi är väl däruppe vid halv 12 på natten, hoppas att vi får se många djur på vägen då. Så ja, det blir en långhelg i Brevika med bara mamma och syrran, plocka massa svamp och bara mysa. Vi får bara hoppas att det har regnat lite tills dess så det finns mer svamp än vad det gjorde förra helgen vi var uppe. Så nästa helg lär det bli mer videofilmning hoppas jag, jag behöver ju lära mig den nya kameran ordentligt också.


Ne, nu är det snart dags att sova, vi är väldigt trötta båda två här hemma. Så god natt alla bloggläsare! =)

//CarroEllen