CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 23/8

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just ätit middag, thaikycklinggryta, jättegod faktiskt, älsklingen lyckades att inte göra den för stark, bra gjort!


Ja, då har jag jobbat två dagar efter semestern och jag känner mig helt slut. Mina fötter värker, hälsporren har tyvärr inte blivit bättre under semestern, och jag är bara väldigt trött eftersom att jag nu går upp 5:20 varje morgon utom torsdagar, och det är jag ju inte direkt van vid än, och sedan bara lära sig att lägga sig vid 21 tiden på kvällen är svårt det också. Men ja, det är blandade känslor med att ha kommit tillbaka till jobbet igen. Det är roligt att träffa alla arbetskamrater igen, men det sega är att det sitter verkligen i ryggmärgen och jag har verkligen lärt mig nu efter 5 år på samma ställe att nu börjar den lugna tiden, städtiden, det är inte jätteroligt, det är roligt att städa när man verkligen ser att det blir rent, och så är det nu ett tag efter att vi har kommit ikapp oss efter högsäsongen, sedan städar vi bara för att ha något att göra. Sedan jobbar jag själv typ 1 timme om dagen ocskå vilket inte är så roligt. Men ja, så är det just nu, och det lär väl bli mer till att jobba själva framåt vintern, men men.


Jag slutar ju kl 15 på dagarna nu, utom torsdagar, och dessa två dagarna, eller framför allt idag så har jag kommit hem strax efter kl 16, och just idag satte jag mig vid datorn i 1 h 40 min och kollade på youtubeklipp. Det var väldigt härligt att bara komma hem och sätta sig vid datorn och bara kolla på videos och inte tänka på något annat.

Vid 18 tiden kom älsklingen hem och hade läst att containern var i området från och med idag och tre dagar framåt. Bostadsbolaget ställer nämligen upp en container typ varannan månad tror jag det är där de som inte har möjlighet eller svårt att ta sig till den stora återvinningscentralen kan slänga blandat skräp. Vi har faktiskt aldrig utnyttjat det för tidigare har det varit väldigt mycket saker som man inte har fått slänga i den, men nu hade vi halva golvet i förrådet i lägenheten fullt med saker som vi faktiskt kunde slänga i containern, framför allt det gamla akvariet. Så det var vi faktiskt och slängde där under eftermiddagen, så nu kommer vi in i vårat förråd igen, nu är det bara papper och kartonger som skall tas med till den lilla återvinningsccentralen, får försöka fjäska med mamma eller något, det är liksom tre Ikeapåsar.


Ne, nu skall älsklingen och jag sätta oss och kolla på en serie och sedan skall jag sova tidigt idag.


//CarroEllen