CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 19/7

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma och bara tar det lungt, väntar på att maten skall bli klar.


Ja då var det bara tre arbetsdagar kvar innan semestern, känns helt underbart verkligen, semester är så behövligt nu både för Jesper och mig. Vi har fortfarande inte planerat så mycket men vi har sagt att vi skall köpa lite nya fiskar nu under semestern, så då tänker jag att vi nog borde vara hemma första veckan, men vi får se lite. Vi har lite saker att fixa här hemma innan vi kan gå på semester helt känner jag.

Nu ikväll beställde jag några nya böcker så jag har något att läsa under semestern. Som flera av er redan vet så är jag ganska intresserad av väder, och jag fick ett boktips av mamma, en meterolog som har skrivit en bok om moln "Himlen är vackrast med lagom mycket moln" Så den beställde jag, och även två andra vanliga böcker, så nu skall det läsas när semestern börjar.


I helgen var jag i Brevika med mamma och syrran. Vi hade det väldigt härligt, dock var det väldigt blåsigt så det blev ingen paddling, men vi fick eldat på bryggan på fredagkväll. Sedan fick vi också plockat en del kantareller och lite blåbär och hallon, sedan fick vi en halv spann var mamma och jag av en släkting, så nu har vi frysen full av blåbär, men det är ju så gott också. Bilder från helgen kommer senare i veckan.


Ikväll är det tv-kväll, först Allsång på Skansen och sedan Morden i Midsomer. Vi har haft fullt upp på jobbet dessa två dagarna så det ska bli väldigt gött att bara lägga sig framför tvn några timmar ikväll, om jag lyckas hålla mig vaken vill säga.


Ne nu måste jag fixa lite i köket. Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen