CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 14/7

Hejsan bloggen!

Ja då var det torsdag igen och idag blir det till att jobba kväll.

Denna veckan har vi faktiskt inte haft så jättemycket att göra på jobbet som vi hade förra veckan, men vi har också varit tre på lunchen vilket vi inte brukar vara, så det har varit väldigt härligt. Denna veckan har vi också haft hur varmt som helst i restaurangen trots att det inte är så varmt ute. I köket har vi haft 25 grader och där har det varit svalt till skillnad mot ute i linen och serveringen, så man har inte haft så mycket ork heller, man går och dricker hela tiden och går mer än gärna in i frysen. Ne, får se om jag kanske hinner plocka fram våra små fläktar idag, de hjälper i alla fall lite. Jag har väldigt svårt för sådan värme, så mitt i lunchen så får jag ett och annat "yrselanfall" och bara går iväg och dricker och ställer mig i kylen någon minut, inte alls roligt, och sedan är man trött och konstig hela dagen. Jag får se om jag springer på fastighetsskötaren någon dag så får jag prata med dem. Det är samma sak varje år nämligen, och lika jobbigt varje år också, så vi får väl se. Om inte chefen tycker att det är något större problem så hänger det väl på skyddsombudet att ta tag i det.. Alla klarar ju värme olika mycket.


Ja, nu är det bara 7 arbetsdagar kvar till semestern, längtar verkligen. Och nästa vecka är det ju Gothia cup så då lär vi ha en del att göra på luncherna. Lagledare som kommer in och ska ha 20 mackor direkt, eller hela lag som kommer in.

Imorgon åker jag till Brevika med mamma och syrran. Det ska bli väldigt härligt, hoppas på bra väder bara så vi kan gå ut och paddla och kanske ta lite kort, tänkte ta med mig kameran, alltid roligt att vara ute och ta kort på olika saker där. Sedan skall vi stanna till på Laxbutiken imorgon för att köpa middag. Jag har ju aldrig varit där så det ska bli roligt och se vad de har, gissningsvis kommer jag att hitta massa saker som jag vill ha, laxälskaren Carro.


Ne, nu ska jag greja lite innan jag åker till jobbet. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen