CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig helg

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och känner mig helt slut, ska snart sova.


Ja då var denna helgen över och jag har haft en väldigt rolig och trevlig helg. Igår mötte jag upp Malin och syrran i stan. Vi gick runt och kollade lite men hittade typ inget alls på rean faktiskt, syrran hittade ett par grejer bara. Däremot var vi inne i en butik som är ganska ny i Nordstan. I julas tror jag det var så fick jag handskrubb och handkräm av syrran från märket "Rituals" och den var verkligen jättebra. På vintern så har jag ju verkligen jättetorra händer, och jag har aldrig haft någon handkräm som har fungerat så bra, men den var verkligen hur bra som helst. Så jag tänkte att jag skulle ju faktiskt behöva en fotkräm också och varför inte då testa samma märke på även det. Syrran som älskar krämer och sådant hade faktiskt ingen aning om att det märket hade en butik i Göteborg. Men ja, sagt och gjort, vi gick dit och jag såg på syrran direkt att hon typ hade kommit till himmelriket, det var verkligen en affär för henne. Hon testade massa saker och fick köpt en del för bra pris, och jag köpte mig en fotskrubb, fotkräm och en ny handkräm som är slut, och så fick jag med en nattkräm.

Efter att ha gått runt och kollat i en del affärer så gick vi och åt lunch på ett ställe som jag var på för många år sedan, "Coffe and Deli" vid stora saluhallen typ. De har sallader och wraps tror jag det var. Och ja, vi köpte varsinn sallad som verkligen var hur god som helst, men herregud vad mycket mat det var. Det var verkligen jättemycket mat, jag åt upp typ 1/3 av min sallad. Man kunde ta med sig resten då de hade lådor framme men eftersom att vi skulle gå i stan lite till så gjorde vi inte det. Men det är verkligen ett ställe som jag kan rekomendera, hur goda sallader som helst verkligen, och man får den precis som man vill ha den.

När Malin och jag kom hit hem under eftermiddagen så tog vi det bara lugnt ett tag, vi var väldigt trötta båda två. Det är jobbigt att gå i stan, mycket folk och mycket ljud. Innan vi tänkte börja med middagen så tog vi oss en väldigt härlig promenad, förbi gamla flygtornet och på en liten väg genom ett bostadsområde här i närheten. Där hittade vi faktiskt årets första hallon. Vi kunde ju så klart inte motstå att stanna och plocka och äta några, de var verkligen hur goda som helst.

Väl hemma började vi med middagen som blev tacos. Efter att ha gått i stan med trevligt folk en lördag och avsluta kvällen med tacos, kan det bli bättre? en perfekt lördag om du frågar mig.

Annars under kvällen satt vi och badade fotbad, testade den nya fotkrämen med skrubb, åt Malins goda bärpaj och kollade på tisdagens avsnitt av "Morden i Midsomer". Så ja, vi hade en helt perfekt lördag tycker jag, väldigt mysig, trevlig, härlig och rolig, tack Malin! <3


Idag åkte Malin vid 12 tiden så efter det grejade jag en del här hemma. Jag har fått tvättat typ 4 maskiner tror jag, betalat ett par räkningar, städat det ena akvariet och lagt de sista plattorna som saknades på balkongen. Så ja, idag har vi faktiskt fått gjort en del vilket känns väldigt härligt.


Ja, nu har älsklingen och jag bara 15 arbetsdagar kvar innan vi går på semester, längtar verkligen till semestern nu. Jesper tjötar fortfarande om att vi måste planera vad vi ska göra, men jag känner bara att jag vill åka till Brevika en del, vara på Donsö, åka till Varberg och bara vara hemma, och se vad som händer, vad vi känner för att göra.

Vi har hittat ett akvarium som vi har tänkt att beställa, kollade massa mått och så idag, så som det ser ut just nu så blir det ett "Juwel Lido 120 L" Ett fyrkantingt denna gången, men det var ganska fräckt ändå. Vi vill ju båda två ha fler fiskar och större än 120 L får vi inte plats med, men det blir nog jättebra tror jag, får se om vi kanske beställer det i veckan från zoobutiken.


Ne nu ska jag sova, men först kommer här lite bilder från helgen.


 

Hallonen och en nöjd Malin vid middagsbordet.

 

De två första köpte jag, fotskrubb och fotkräm. Den Tredje köpte jag också, handkräm men sbrubben hade jag sedan tidigare, och den sista är nattkrämen som jag fick med, verkligen superbra saker (har dock inte testat ansiktskrämen än)
 

Balkongen ordninggjord med alla plattor på plats, smultronen blommar och en fin blomma på bordet, nu inväntar vi bara bättre väder och semester =)


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen