CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 17/6

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och tuggar på lite mörk choklad.


Ja då var det äntligen helg igen, och jag känner mig verkligen helt slut. Mina fötter gör ont och jag är bara helt slut, så jag hoppas att jag somnar tidigt ikväll.

Imorgon ska jag med mamma till stan, tänkte gå till Bekväma skor och se om de har några bra arbetsskor till mig. Jag känner lite att jag är i sådant stort behov av riktigt bra skor så kosta vad det kosta vill. Och tyvärr betalar inte Subway delar av skorna längre som de gjorde förr, nu får vi betala allt själva, även kläder, lite dåligt tycker jag, framför allt med tanke på att de har krav på vad man får ha för kläder. Svarta jeans och svarta skor. Tröja, keps och förkläde är det enda vi får numera. Och vem vill jobba i svarta jeans i 35 grader? det blir bara alldeles för varmt och inte alls bekvämt. Ne, jag hoppas verkligen att mina enda arbetsbyxor som jag har kvar håller ett tag till, annars får jag be mamma laga dem...


Denna veckan har gått ganska fort, men jag har varit väldigt trött faktiskt. Jesper har ju blivit förkyld här hemma, men jag hoppas verkligen inte att han smittar mig nu, ne, jag ska vara frisk till midsommar! Men ja, tidigare i veckan träffade jag mamma, vi skulle åkt till Bekväma skor då, men det var sådana enorma köer in till stan så vi fastnade på Backaplan. Så några skor blev det inte, dock lite shopping på Kappahl och Vilja. På Kappahl blev det ett antal linnen och en fin klänning, bild kommer längre ner, och på Vilja blev det en ny vit kofta.

Sedan träffade jag Lisa i veckan också, vi var också på Backaplan och tog en fika, men vi var även inne på Akademibokhandeln där jag fick köpt en ny kalender (har en sådan lärsårskalender som går ut nu i juli) och ett sött litet kortfodral, sådant som man får till busskort. Bild på det kommer också längre ner.


Idag är det bara fem veckor kvar till semestern börjar, och jag längtar verkligen jättemycket. Vi har faktiskt inte planerat något direkt. Det är hamnfesten på Donsö bara som är spikat, sedan blir det säkert en sväng till Varberg också, funderar lite på att hyra cyklar och cykla där. Någon som gjort det och har tips på ställen att besöka?

Annars vill jag till Brevika och vara ute på Donsö. Sedan vill jag också bara vara hemma. Jag vill gärna försöka hitta ett nytt akvarium, det börjar bli dags nu. Vi har ju kollat på det ett bra tag, men har inte hittat något, och inte heller någon butik i Göteborg som har en del akvarium förutom Hornbach men dit går inte vi igen då personen som hjälpte oss där sist var väldigt sur och bara vägrade sälja ett akvarium som var under 100 liter när vi berättade att vi hade 4 små fiskar. Jag tror det finns något ställe i typ Gamlestan eller där någonstans som vi skulle kunna åka till någon gång, men får kolla lite mer på det. Sedan har jag ju ett gäng "Skrivatidningar" som ligger och väntar på att bli lästa nu i sommar också.


Här kommer ett par bilder:


 

Klänningen från Kappahl 

Almanacka och kortfodral.


Ne nu är jag verkligen jättetrött, och så länge jag inte råkar fastna med något annat på datorn så lär jag snart somna.

Trevlig helg alla bloggläsare! =)

//CarroEllen