CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 31/5

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, ska snart sova.


Ja, då var denna tisdag också avklarad och jag känner mig verkligen helt slut.

På jobbet idag har vi haft en del att göra. Sedan har det ju varit så himla varmt så man orkar inte så mycket, och man blir så mycket långsamare än vad man brukar vara. Ändå var det kunder som sa att det var svalare inne hos oss än ute vilket en av kunderna visste att det sällan var så. Vanligtvis brukar det vara varmare ute än inne när det är så varmt hos oss, men faktiskt inte idag. Men det var ändå för varmt för att jobba i.


Både igår och idag har jag bara tagit det lugnt när jag har kommit hem, jag har bara helt enkelt inte orkat greja med något eftersom att det har varit så varmt. Och på hemvägen igår så var bussen som jag brukar ta 15 min sen, så jag fick ta en annan buss som tar 40 min. Problemet igår var bara att det var typ 40 grader på den bussen och utan ac. Det var inte alls roligt, och man hörde hur folk satt och klagade på värmen. Avskyr sådana varma bussar.

På hemvägen idag åkte jag faktiskt med en buss med ac, och på den var det betydligt svalare än ute, riktigt härligt.

Men ja, annars ikväll har det ju åskat och regnat en del här. När solen gick i moln förut så satte jag mig på balkongen och åt en glass och såg hur åskmolnen närmade sig. När jag hade suttit där en stund så kom det från ingenstans en stor temperaturskillnad, det var nästan så att jag frös där jag satt. En liten stund senare så kände jag verkligen att regnet var på väg, och rätt vad det var så bara hörde jag hur regnet började falla, jag lyckades komma undan med endast en riktigt stor droppe på axlen. Bara 5 sekunder senare så verkligen spöregnade det, och knappt en minut senare så haglade det massor. Det var inte förrän senare som åskan hade närmat sig och den typ var ovanför oss, det blixtrade och mullrade samtidigt.

Jag tycker ju att det är väldigt mäktigt och fräckt med åska, men när den är så nära som den var idag så tycker jag bara att det är läskigt. Tankarna går liksom till när syrrans dåvarande pojkvän träffades av blixten för ett par år sedan. bara att veta att det faktiskt är möjligt att träffas av blixten och sedan se folk som är ute när det åskar känns inte alls bra. Men men.


På torsdag är det jobba kväll som gäller, och vi har en Stor beställning till kvällen också, 20 platters, dvs 80 hela smörgåsar. Så det blir en del att göra då, tur att de är väldigt lätta i alla fall, det skulle inte vara så mycket saker på de.

Ja tänk, nu är det bara några dagar kvar till Malin och jag åker iväg på spa en natt, precis vad vi behöver båda två, och att det bara är vi två, det ska bli riktigt roligt och trevligt.


Ne nu är det dags att sova!

God natt!

//CarroEllen