CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 29/5

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Ja då var denna helgen slut och jag har haft en trevlig helg. Igår hade älsklingen och jag lite fullt upp med att fixa en del saker, men vi var ganska trötta båda två så vi bakade till halv 11 på kvällen. Men vi fick klart allt som vi skulle.


Idag har vi haft lite mors dagfika här med Jespers föräldrar och hans bror, min mamma och syrran. Det var trevligt. Linnea hjälpte mig att rensa ogräs utanför dörren, en liten plätt vi har där, och så planterade hon om en del blommor som behövdes, tack för hjälpen syster!

Idag pratade vi lite om midsommar och jag lade upp frågan om att åka till Brevika. Det tycker jag hade varit väldigt trevligt, bara det är bra väder så man kan paddla lite och grilla på bryggan. Sedan är det säkert mer folk där uppe också, det brukar det vara över midsommar, hoppas att det kan bli av.


Ja, imorgon är det då ny vecka och vi ska ha en ny praktikant på jobbet. Sedan pratar ju smhi om att det ska vara riktig sommarvärme i veckan, typ 27 grader varje dag och sol. Visst det hade varit härligt, men inte när man jobbar, och allra minst när det blir så fruktansvärt varmt i restaurangen. Men ja, vi lär ju få ta fram våra fläktar. 

Den väldigt goda tårtan som Jesper hade gjort. Hallonmousse med browniebotten.


Ne nu är det snart sovdags.

Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen