CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 27/5

Godkväll bloggen!

Ja nu är det helg igen, denna veckan har gått väldigt fort faktiskt. Av någon anledning så har det känts som att vi har haft en väldigt trevlig vecka på jobbet. Alla har varit glada och pratat massor. Sedan har vi haft en praktikant också som har pratat en del, de flesta praktikanter som vi har säger typ ingenting. Så det har varit en väldigt trevlig vecka på jobbet, och nästa vecka har vi ny restaurangchef, bästa Sofia. Och jag vet att hon kommer att klara detta superbra!


Ikväll har älsklingen och jag bara tagit det lugnt. Vi har ätit revben med potatissallad och chips och kollat på den första nya Beckfilmen, Gunvald. den var bra dock väldigt ledsam, sådana filmer gillar inte jag. Men hoppas att nästa är trevligare.


Imorgon blir det fullt upp här hemma. Vi ska storhandla, baka tårta och städa akvariet. Sedan ska jag tvätta ett par maskiner också.

På söndag ska vi ha lite morsdag fika här hemma med min mamma och Jespers föräldrar, tror syrran skulle komma också, så det ska bli trevligt. Sedan ska Linnea hjälpa mig att rensa lite ogräs i vår lilla rabatt så det ska bli fint där igen. Förra året köpte ju vi smultron och satte på balkongen och de verkar ha tagit sig i år igen, det har i alla fall kommit upp blommor, så det är roligt, ska bli så gott med smultron igen.


Ne, nu är det snart dags att sova, vi är jättetrötta båda två här hemma.

Hoppas att ni också har haft en bra vecka =)

//CarroEllen