CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 24/5

Godkväll bloggen!

Sitter nu i vardagsrummet hemma och badar fotbad. Jag har börjat få så himla ont i fötterna i perioder sedan jag köpte nya skor (ändå var det precis likadana skor som tidigare), så det är inte bara hälsporre utan väldigt ont i förtterna också. Jag borde leta efter nya köksskor som faktiskt är sköna, men det är så svårt att hitta tycker jag. Jag älskar ju Eccoskor, problemet är ju att jag behöver ha skor som man inte halkar i lika lätt på blött köksgolv som man gör i vanliga gympaskor typ. Någon som har något tips på en butik i Göteborg förutom Grolls?


En natt i maj förra året så kanske ni som har följt mig minns att jag vaknade av oljud utanför mitt fönster, och när jag gick upp för att kolla vad det var så såg jag en räv som försökte ta en katt. Då lyckades ju jag skrämma bort räven genom att öppna fönstret och katten sprang snabbt åt andra hållet, dock har jag ingen aning om hur skadad den blev. Men då trippade räven lungt åt andra hållet som om ingenting hade hänt.

Inatt vid kvart över 12 vaknade jag av oljud utanför igen, dock tog det ett tag innan jag reagerade, jag sov väldigt gott. Men när jag hade vaknat till lite och fortfarande hörde oljudet så kom jag direkt att tänka på den majnatten för ett år sedan. Det var exakt samma ljud som jag hörde inatt. Jag flög upp ur sängen och kollade ut genom fönstret, men jag såg ingenting, jag bara hörde. Jag öppnade fönstret för att höra det tydligare och det bara fortsatte några minuter. Efter en liten stund blev det tyst, och då började (gissningsvis) katten att gnälla och jama jättemycket, och däremellan ett par riktigt ordentliga skrik. Jag funderade ett tag på om jag skulle gå ut, men jag såg inte katten från fönstret och så tänkte jag att även om jag skulle gått ut så hade inte jag kunnat göra någonting för att hjälpa den. Det enda som hade hänt hade varit att jag inte hade kunnat sova  på hela natten. Det blev i alla fall tyst efter en liten stund, och då kom (gissningsvis) en annan katt framsmygandes förbi en häck. Den katten hade riktigt tjock svans och såg väldigt rädd ut innan den gick ut på gatan.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen