CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Första flygresan idag

Hejsan bloggen!
Sitter nu hemma i min egna säng och bara tar det lungt.

Ja tänk, nu är dagen här, den dagen då jag ska flyga för första gången.

Ja, jag är nervös men känner samtidigt att det ska bli väldigt roligt. Det ska bli väldigt roligt att få uppleva Toscana. Det jobbiga är att vi inte är framme där vi ska sova förrän inatt någon gång, typ vid 12 tiden. Jag får bara helt enkelt se till att hålla mig vaken, jag som alltid blir så trött på kvällen.

Jag ska ta med mig en skrivbok och även ta massa kort, så om jag kommer ihåg och orkar skriva varje kväll så blir det sedan en liten serie här i bloggen med lite bilder när jag kommer hem, ett inlägg om dagen =)

Det känns lite jobbigt och konstigt att inte älsklingen ska med denna gången, men han får vara hemma och ta hand om fiskarna och vattna mitt avokadoträd. Ja, jag tror det var i höstas som vi fick en avokadoplanta av mamma, och den har jag faktiskt lyckats sköta såpas bra så den har blivit ganska stor nu, bild kommer längre ner.

Gissningsvis kommer jag att lägga upp lite bilder på facebook dessa dagarna också, det stod i alla fall i papprena att det skulle vara gratis wifi på rummet, så det får vi ju hoppas att det är, och att det fungerar.


Ni får ha en riktigt bra första maj och en bra vecka alla bloggläsare så blir det säkert ett inlägg här på fredag när jag har kommit hem och är ledig från jobbet =)


 

Mitt lilla avokadoträd =)


//CarroEllen