CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Två veckor kvar

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

I helgen har Jesper och jag storstädat här hemma, tvättat en del och så har älsklingen varit och storhandlat.

Och idag började jag lägga fram lite saker inför Italienresan. Ja tänk, nu är det bara två veckor kvar, jag längtar massor! Men ja, Jesper har märkt ganska tydligt att jag redan har börjat få resfeber. Jag pratar om resan hela tiden typ, och jag har gjort en ordentlig packlista, och så har jag börjat lägga fram saker.


I måndags tror jag det var så var mamma och jag på Frölunda torg för att köpa skor till mig. För ovanlighetens skull så hittade jag hela två stycken par som jag gillade och som passade mina fötter. Jag och köpa skor kan i vanliga fall ta Väldigt lång tid, jag har väldigt svårt att hitta skor som passar. Men ja, jag valde mellan ett par av märket "Dasia" och ett par från "Ecco" Det blev de från Ecco, och jag känner mig nöjd med dem, det var de som satt bäst på, och jag ska ju faktiskt gå med de hela dagarna nere i Italien, så det blir säkert jättebra.


Ja, imorgon är det då ny vecka, och jag tror inte att jag direkt har något planerat faktiskt vilket känns väldigt härligt. Jag får väl se om jag orkar sätta mig lite mer på kvällarna och kolla lite mer i en bok som mamma kom förbi mitt jobb och lämnade i fredags "Topp 10 Florens och Toscana"


Okej, detta blev ett ganska snabbt inlägg, men jag känner mig väldigt trött faktiskt så det blir snart till att sova.


Avslutar med två bilder från helgen:


Eftermiddagsfika igår, egengjorda chokladcroissanter, gott kaffe och Italienboken.
 

Dagens frukost, nutellapannkakor =)Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen