CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Testat mer icke svenskt godis

Godkväll bloggen!

I fredags var Jesper och jag en sväng förbi stan för att köpa födelsedagspresent till syrran som fyller år idag, grattis! Vi gick en sväng förbi den asiatiska butiken Saigon food i Nordstan också och köpte lite mer godis som inte vi är vana vid. Så ja, vi testade det i fredagskväll, satte betyg från 1-5 så här kommer resultatet:


Sist köpte vi "Pocky" med smak av jordgubb och blåbär. Denna gången blev det två andra smaker. Den första var "Pocky choklad"

 

Jag tyckte inte att den var så god faktiskt. Chokladen smakade annorlunda och de kändes ganska tråkiga (jag som i vanliga fall älskar saker med choklad)

Av mig fick dessa en 3a, av Jesper också en 3a.


De andra Pocky som vi köpte var "Pocky banan och choklad" (samma bild)

Jag brukar gilla banansmak men dessa smakade alldeles för mycket banan, och verkligen ingen choklad alls. Jag blev riktigt besviken.

Av mig fick dessa en 2a, av Jesper en 3a.


Sist köpte vi "Hello pandakex" som jag tyckte var väldigt goda. Denna gången hittade jag ett par liknande kex, fast de var från ett annat land, kommer dock inte ihåg vilket. Det var "Lotte Koalakex"

 

Dessa smakade mer choklad än Hello panda, men annars typ samma smak, jättegoda!

Av mig fick dessa en 5a, av Jesper en 3a.


Det sista godiset var några frön och nötter, svarta och vita sesamfrön, cashewnötter och jordnötter som var som små kakor.

 

Jag tyckte inte att dessa var någon höjdare faktiskt.

Av mig fick de en 1a, av Jesper en 2a.


Sedan köpte vi lite annat också.

 

Detta ville Jesper testa, typ som snabbbnudlar fast med ris istället och smakade typ som risgrynsgröt fast lite konstigare. Det var helt enkelt inget som han tyckte var så gott.


Sedan köpte vi bara vanliga ätpinnar, lite finare som Jesper ville ha, får se när vi får testat dem.

 


Sedan köpte vi också två påsar chips till Linnea. Dock såg jag först när jag kom hem att den ena påsen var smak av "seafood" så den påsen öppnade Linnea bara och tyckte att de luktade konstigt och vägrade smaka på dem. De andra däremot var mer vanliga potatischips som faktiskt var helt okej, hon gillade de i alla fall, jag är ju inte någon fantast av chips, ibland bara.

  


Det var allt för denna gång!

//CarroEllen