CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Påsken

Hejsan bloggen!


Ja, då var snart denna påsken över, och det har varit helt underbart att vara ledig 4 hela dagar, det var verkligen behövligt.

Älsklingen och jag har då varit ute hos hans föräldrar fredag förmiddag till igår förmiddag. Det har varit väldigt härligt, bara fått ta det lugnt. Vi har fixat lite med påskmaten och bakat, men annars tagit det lugnt. Det var bara härligt att komma hemifrån ett par dagar, bara vara därute och inte tänka på så mycket saker, inte ha massa saker som vi behövde göra som det är här hemma. Det har ju tyvärr inte varit något kanonväder, det har blåst en del och varit kallt. Men ja, vi var ute på en härlig, men väldigt kall promenad i fredagskväll och tog lite kort. Jag har alltid tyckt att det har varit härligt att vara ute på öarna och gå runt, man typ blåser rent huvudet från massa tankar och så, och man hämtar ny kraft och energi. Jag hade gärna stannat där längre, men Jesper ville hem, eller ja, vi hade lite saker att göra här hemma nu när vi är lediga också.


De två senaste veckorna så har jag fått alltmer ont i hälen, det sitter mitt i hälen. Gissningsvis är det väl typ hälsporre eller något sådant, men grymt jobbigt. Det gör liksom ont när jag går. Det bästa är att gå i crocs, då märker jag knappt av det. Hoppas att det går över snart och inte blir värre, det blir ju liksom jobbigt på jobbet.


Idag blir det till att storhandla och sedan bara ta det lugnt, jag behöver vila min häl, och Jesper är påväg att bli förkyld, stackaren.


Ja, imorgon är det då jobb som gäller, men härligt med ytterligare en kortvecka. Men tänk, nästa gång vi är långlediga då åker jag till Italien, eller ja, vi kommer hem på kristihimmelsfärd, men jag har tagit ledigt hela den veckan eftersom att vi kommer hem sent på torsdagen. Så då är jag ju ledig typ 1,5 vecka sammanlagt, härligt.


Här kommer lite bilder från helgen:


   


Hoppas att ni också har haft en bra påsk =)

//CarroEllen