CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 20/3

Godkväll bloggen!

Ja, då var snart denna helgen slut och som vanligt har den gått för fort, vill vara ledig imorgon också. Men det är ändå härligt att det är två kortveckor nu. Vet ni vad, idag är det exakt 6 veckor kvar till mamma, syrran och jag åker till Italien, om exakt 6 veckor vid denna tiden sitter vi på planet påväg till Pisa. Och ja, jag längtar verkligen, ser verkligen fram emot den resan.


Igår var jag med Jespers mamma på en bokrelease. Det var en kompis till henne som har skrivarkurser som har släppt en bok nu. Det var trevligt, dock var det typ nästan bara pensionärer där kändes det som, men ja det var trevligt ändå.

Innan releasen var vi och åt lunch, Jesper var med då också, på Malaysia saté. Jag åt friterad kyckling med currysås, dock var kycklingen en aning seg och inte alls så god som annan friterad kyckling som jag har ätit. Men ja, jag antog ändå redan från början att det inte var ett ställe för mig, och det var det inte. Det var inte direkt sådan mat som jag är så förtjust i, åtminstone inte av att äta ute, möjligtvis hemma bara.


Idag har vi städat och tvättat här hemma. Sedan var vi nere och storhandlade också. Idag blev det sådan lyx att vi åkte bil ner till maxi, min morbror skulle också dit, och så ville han ha hjälp med teknikkrångel av Jesper efteråt. Så ja, det har varit en helt okej helg, men nu ser jag fram emot två kortveckor.


Ja, om 6 veckor är det Italienresan, och ca 1 månad senare ska bara Malin och jag på ett spadygn till Varbergs stadshotell och Asia spa, fick bokat det igår. Så det ska bli väldigt trevligt, bara vi två, komma bort lite, leva lite lyx och äta god mat. Så nu har jag två stora saker att se fram emot, Italien med mamma och syrran, och Varberg med Malin, härligt!


Resten av denna kvällen spenderas framför tvn, klockan 21 kommer ju Springfloden.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen