CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig vecka

Hejsan bloggen!


Ja då börjar denna helgen lida mot sitt slut. Här hemma har Jesper och jag haft det väldigt lugnt och härligt. Jag har bara grejat lite, och Jesper var en sväng och handlade igår, annars har vi bara tagit det lugnt. Vi har varit väldigt trötta båda två efter en tuff vecka, men rolig för min del i alla fall. Ja vi har sovit middag båda två både igår och idag, härligt faktiskt.


Som jag skrev i förra inlägget så hade vi ju en praktikant på jobbet, och hon har en vecka kvar. Hon har gått med mig typ hela veckan, jag har fått lära upp henne en del, vilket har varit väldigt roligt. I fredags fick hon stå med lite i linen och göra smörgåsar vilket gick väldigt bra. Så veckan som kommer får vi se lite mer hur hon fungerar ute i linen. Om det går bra så kommer hon att erbjudas sommarjobb. Jag håller verkligen alla tummar och tår att hon vill och klarar av att jobba hos oss i sommar, en bättre praktikant än henne har vi aldrig haft.


I torsdags jobbade jag ju morgon med chefen. Vi hade en stor beställning att göra under förmiddagen som jag oroade mig lite för faktiskt, inte för själva beställningen, utan för att jag skulle göra den med chefen. Men ja, jag pratade lite med henne innan om hur jag tyckte att vi skulle lägga upp det, så det gick väldigt bra sedan faktiskt. Sedan var vi Väldigt glada över att vi hade praktikanten, utan henne i torsdags hade vi inte alls legat så bra till med saker och ting som vi gjorde efter lunchen. En stor eloge till henne!


Efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Malin. Vi var och åt middag på gamla café vänner, det hade bytt namn, kommer dock inte ihåg vad det heter nu, men det ligger mellan Korsvägen och Berzelligatan, ett väldigt mysigt ställe. När vi åt så frågade Malin om jag ville att bara hon och jag skulle göra någon utflykt eller något, och hon kom snabbt med förslaget att åka till Varbergs stadshotell och Asia spa. Jag blev överlycklig över att hon frågade, det är liksom flera år sedan vi gjorde någon utflykt tillsammans bara vi två. Så det har vi planerat in, ska bara boka det också, det ska verkligen bli hur mysigt och trevligt som helst :D  Efter det gick vi till Avenyn och kollade i lite affärer där, sedan tog vi vagnen ner till Nordstan. Malin fick shoppat lite, och själv fick jag köpt mig ett par nya strumpbyxor med fleece inuti, så härliga verkligen. Så vi hade en väldigt trevlig och mysig eftermiddag, tack Malin <3


I fredags var ju älskligen på AW, så jag var själv hemma hela kvällen. På hemvägen gick jag förbi maxi för att köpa lite kvällsmat. Det blev revben med en fralla och chips, mums! Det lite komiska var att när jag kom till maxi så var revbenen slut (som de oftast är på fredagar) Men flera hade sett att de precis hade kommit ur ugnen, så det var kö till revbenen. Det har jag faktiskt aldrig varit med om innan, men lite roligt ändå, det fanns massa grillad kyckling och kycklingklubbor, men typ alla ville ha revben. Efter en stund fick jag i alla fall tag i ett paket. Väl hemma började jag baka direkt. Det blev kladdkaka med geishabitar i, jättegott verkligen. Resten av kvällen satt och bänkad framför datorn och kollade på lite olika serier. Så ja, jag hade helt enkelt en väldigt härlig kväll för mig själv.


Så ja, för att avsluta detta inlägg så kan jag ju säga att jag har haft en väldigt rolig och trevlig vecka, med en härlig "slapparhelg"

Nu ska vi sätta oss och kolla på en serie där första avsnittet gick förra veckan, andra kommer ikväll, Springfloden, får se hur den är.


Hoppas att ni också har haft en bra vecka och helg =)

//CarroEllen