CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 8/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu i vardagsrummet med fötterna i fotbad. Det är verkligen något som i alla fall jag borde göra oftare än vad jag gör.


I lördags var jag ju på 27 års fest hos Malin. Det var trevligt. Sedan sov jag ju där också, och ja, det blev väl lite senare än vad vi hade tänkt oss, kvart i 2 på natten så släckte vi, och i söndags behövde vi sätta klockan på 9 då Malins föräldrar skulle komma, och vi behövde städa i gillestugan där hon hade festen. Så ja, i söndags hjälpte jag Malin och hennes kille att städa där, och vid halv 2 tiden åkte jag hem, vi var liksom väldigt trötta allihopa.

När jag kom hem så var jag jättetrött, men jag gick på någon överskottsenergi på kvällen så jag gick runt och dammade hela lägenheten innan jag somnade strax före kl 22.


Igår städade jag här hemma efter jobbet och somnade strax före kl 22 igen. Ja jag var väldigt trött igår också. Vi fick nämligen en praktikant igår, dock visste inte jag någonting om det förrän hon kom. I vanlig ordning struntade chefen i att berätta sådant för oss andra. Och ja, chefen är ju inte direkt den som har koll på nya personer på jobbet, så vem tror ni fick ta hand om praktikanten? jo jag.. Jag hade i alla fall tur att hon är jätteduktig verkligen, så det känns bra.


På torsdag jobbar jag morgon vilket känns väldigt härligt, dock har vi en ganska stor beställning till lunch, och jag jobbar med chefen, känns sådär, men det kommer säkert att gå bra. Det känns i alla fall bra att jag har praktikanten som lär sig snabbt och gör saker och ting ordentligt.

På eftermiddagen ska jag till stan och träffa Malin. Vi ska gå i lite affärer tror jag och sedan gå och äta på ett café vid Korsvägen typ, ska bli trevligt.

Och på fredag ska Jesper på AW så för min del blir det nog en lugn hemmakväll, äta revben och eventuellt baka något gott till mig själv. Ja just revben brukar jag äta när älsklingen inte är hemma på kvällen, och så brukar jag ju köpa sådana Remi-kex, men denna gången tror jag att det blir till att baka något istället.


Ne, nu börjar snart "Ung och bortskämd" på tv, har lite att fixa innan dess. Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare =)

//CarroEllen