CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen helg!

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och ska snart sova.


Ja tänk, nu är det redan mars, och det är bara två månader kvar tills jag åker till Italien, längtar verkligen. Ja, jag kommer nog prata en del om den resan tror jag. Just nu tycker jag mest bara att det ska bli spännande, dock lite jobbigt att vara utan älsklingen hela 5 dagar. Men det får gå, det kommer att vara jobbigt den första dagen typ, sedan lär väl troligtvis tiden bara flyga iväg, så jag knappt kommer hinna tänka på att jag saknar honom förrän på kvällarna. Bara av att veta att min allra första flygresa är bokad, och att den närmar sig med stormsteg, har nästan gjort att flygrädslan är borta redan, men bara nästan, det återstår ju att se hur det blir när väl dagen är här. Redan förra helgen när vi var ute på Donsö så kollade vi lite på semesteresor faktiskt. Vi har pratat lite om antingen Island eller Skottland, sedan hade jag också bara kunnat tänka mig att åka till NordNorge. Så ja, vi får se lite. Jag vill i alla fall inte boka någon sådan resa förrän jag har flugit första gången, så vi får väl se om det blir någon mer resa i år.


Denna veckan har jag verkligen haft fullt upp, så nu är jag verkligen helt slut. När jag satte mig i soffan förut så satte jag mig med den ryggmassagen som jag fick av älsklingen i julklapp, väldigt härligt, den är verkligen superbra.

Men ja, i måndags var jag iväg och köpte present till Malin, fick dock åka runt en del innan jag hittade något att köpa, var hemma kl 19. I tisdags tog jag det bara lugnt på kvällen har jag för mig. I onsdags var jag hos tandläkaren, var där hela 50 minuter, bara pga den jäkla "tråden" som jag har bakom tänderna som hade lossnat, den är så tröttsam, bara ivägen... Så då var jag inte hemma förrän typ halv 7 på kvällen heller. Igår jobbade jag kväll, och för första gången med Unda. Det var trevligt och gick bra. Vi hade en stor beställning idag, så vi förberedde en del saker så mycket vi kunde igår bara för att vi skulle ligga bra till tidsmässigt idag. Sedan sov jag hos mamma. Och ja, idag har vi haft massor att göra på jobbet. Vi visste ju om beställningen, 19 hela smörgåsar, alla olika vilket gör att det lätt blir väldigt rörigt. När jag började jobbet imorse så kom Subway-kontrollanten, så vi pratade ju en del med henne. Och klockan 10 kom chefen, och strax därefter kom vår nya kaffemaskin som skulle kopplas in bakom kassan, typ på samma plätt som vi behövde stå för att göra beställningen. Så ja, det var ganska rörigt, och lite för mycket folk innanför linen mot vad vi är vana vid. Sedan kom det också en hel del kunder. Så ja, det var verkligen tur att vi förberedde mycket igår, och tur också att chefen kom in 2 timmar innan hon började, så hon fick ju hoppa in lite också och hjälpa oss. Men ja, beställningen blev klar i tid, vi fick preppat och bakat klart innan lunchen, och vi fick lärt oss kaffemaskinen någorlunda. Den gamla kaffemaskinen behövdes bytas ut, men den gjorde väldigt gott kaffe, vi fick ofta beröm för vårat goda kaffe, den malde bönorna samtidgt. Den nya maskinen är från Nescafe, så det är bara pulverkaffe i den, och mjölkpulver. Jag testade en cappuchino, men jag blev verkligen besviken, den var inte det minsta god, den smakade sött och typ inget kaffe alls. Chefen sa att det är många som är missnöjda med smaken på det kaffet. Jag älskar ju kaffe, och kan även dricka starkt riktigt kaffe (har ju min nespressomaskin här hemma) och jag gillade inte alls det nya kaffet, medans chefen som inte dricker kaffe alls i vanliga fall gillade det. Det kanske säger en del om smaken. Nej det smakade typ inte ens kaffe, det smakade bara sött och äckligt, jag kunde liksom inte ens dricka upp det kaffet. Nej, det var verkligen en riktig besvikelse. Så ja, nu får vi vänta och se vad kunderna säger.

Och idag var jag en sväng på Backaplan och fikade med Lisa, det var trevligt.


Imorgon blir det till att greja lite här hemma, och sedan åka till Malin under sena eftermiddagen, det ska bli trevligt. Jag ska sova där också för att slippa gå själv i stan sent på kvällen, så det ska bli väldigt trevligt. Malin och jag träffas liksom väldigt sällan nu för tiden, tyvärr, och pratar inte jättemycket heller. Men i onsdags satt vi och pratade i telefon i 1 timme, vad hände där liksom, men det var trevligt. Jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaks till varandra igen, det hade känts så bra, ha en allra bästa vän igen. Men det får tiden avgöra. Jag är sååå glad över att jag har min kära Jesper i alla fall, och några andra vänner, dock få som jag träffar på fritiden. Men dagens samhälle är så stressigt, så man hinner knappt träffa folk ändå, tyvärr. Samhället idag är uppbyggt på det sättet att allt ska gå fort och man ska stressa känns det typ som, så jobbigt...


Ne nu är det nog dags att sova, jag är verkligen helt slut. Så god natt!

//CarroEllen