CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 21/2

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt. Ja då var snart denna helgen över, och imorgon är det jobb som väntar. Jag var ju sjuk typ hela förra veckan, jobbade bara i fredags. Men i fredags när jag kom hem så var jag så trött så det kändes typ som att jag hade jobbat hela veckan. Jag är i alla fall bättre nu, dock har jag en del hosta som inte är så roligt, men men, det går över, som en gammal dagmamma sa "det går över tills du gift dig"


Igår var Jesper och jag och storhandlade på dagen, och på kvällen kom mamma hit. Vi åt tacos och sedan hjälpte hon mig att färga mitt hår, och även klippa luggen lite. Så ja, nu är jag mörkhårig igen, det var ett tag sedan nu, härligt. Sedan kom Bosse (morbror) förbi också och fikade lite med oss, så det var en väldigt trevlig och mysig kväll.


Idag har jag varit iväg med mamma och syrran. Först var vi i några second handbutiker, syrran skulle köpa lite saker. Och efter det så fick vi lämna henne på sitt jobb. Då åkte mamma och jag till Frölunda torg. Där köpte jag mig en kabinväska. Vi gick in till Accent då mamma hade en rabattkupong där. Nästan direkt när vi kom in i butiken så sa jag "kolla, en turkos väska" Så ja, den blev det. Och nej, jag fastnade inte bara för den pga färgen. Det var bra fack i den, och den kändes lätt att packa i, och den är inte för hård och inte för mjuk. Den ser ut som en sådan hård väska, men den är lite mjukare ändå. Så den är jag väldigt nöjd över, bild kommer längre ner. Jag betalade nästan en tusenlapp för den, så den var ju inte helt billig, men jag kände att det inte gjorde någonting. Förhoppningsvis är det ju inte både första och sista gången jag ska ut och flyga, men sedan kan jag ju ha den när vi ska på spa och så också. Så ja, den blir säkert jättebra.

Sedan gick vi runt i en del skoaffärer, men hittade inget. Jag har inga bra gå-skor till Italien så det skulle jag behöva. Jag provade ett par Ecco som verkligen var helt underbara. De var uppbyggda en del i hålfoten också vilket jag behöver. Men som de flesta Eccoskor så var de ju inte direkt snygga. Sedan kanske jag ska köpa sandaler att ha där eftersom att det är ju typ sommar när vi ska dit, och tyvärr hade det inte kommit in så mycket sandaler än, så får köpa det lite senare.

Sedan var vi en sväng på Mio också och kollade på matta till Jesper och mig. Jag hittade en som jag ville ha, men del kostade typ 6000 kr, lite för mycket tyckte jag. Så ja, det blev ingen matta, dock blev det sådana stora bokstäver som de har. Jesper och jag har länge pratat om attt köpa det för att ha ovanför ytterdörren, men det har liksom aldrig blivit av, sedan har vi aldrig direkt kommit på vad som ska stå, men det gjorde mamma åt oss idag, så det köpte jag faktiskt. Det ska stå "J & C" Så de ska vi bara sätta upp någon dag.


Herregud vad jag verkligen längtar till Italien nu, nu ser jag verkligen fram emot den resan, men det är ju typ två månader kvar, men ändå, det går fort. Jag har sagt det till Jesper flera gånger nu att troligtvis kommer han och jag kunna göra lite fler resor om ett tag när jag börjar flyga. Nej jag känner mig faktiskt inte alls så orolig över flygresan längre. Visst lite kanske, men inte alls som innan, nu ser jag bara fram emot det, ser fram emot att kunna se andra delar av världen också. Fast jag är ju fortfarande rakt emot typ alla andra, de flesta vill resa söderut, jag vill norrut. De två kommande resorna efter Italien kommer att bli Island och Skottland. Skottland vet jag att Jesper också vill till, så det blir ju inte så svårt, men Island är inte han så haj på faktiskt, men hoppas kunna övertala honom.


Här kommer lite bilder, sedan ska vi sätta oss och kolla på ett avsnitt av "Person of interest"


 

Tacomys igår
 

Bokstäverna jag köpte, har dock inte fått upp de ovanför dörren än.
 

Kabinväskan. Den är lite mer mörkturkos irl, men verkligen min färg.
Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen