CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 18/2

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och väntar på att Jesper ska komma hem. Det är ju så himla segt att vara ensam hemma så här länge på dagarna, och så här många dagar i streck. Varför måste Jesper ha som mest att göra på jobbet just nu? Tänk vad härligt om han hade kunnat jobba hemifrån just denna veckan, men nej. Han kom ju i alla fall hem tidigare en dag, alltid något.


Ja, idag mår jag äntligen bättre igen. Både igår och idag har jag varit feberfri vilket har varit väldigt härligt. Dock känner jag mig väldigt trött och har inte jättemycket ork. Men ja, imorgon kommer några hit och grejar med ventilationen, så då har inte jag någon lust att vara hemma, och jag känner mig faktiskt såpas bra nu så att jag åtminstone kan jobba halvdag imorgon. Så imorgon blir det jobb. Visst jag kanske borde stanna hemma imorgon också, men om jag hoppar in och bara jobbar några timmar imorgon så får jag kommit ut lite också. Det är ju trots allt fredag imorgon. Till helgen får vi se lite vad som händer. Det var något prat om att Jesper och jag skulle ut till Donsö, men jag tror inte att det var denna helgen. Så ja, om jag orkar så får vi i alla fall hitta på något Jesper och jag. Nu när jag har gått här hemma hela veckan så vill jag nog komma iväg några timmar i helgen. Men vi får se vad som händer.


Både igår och idag har jag haft lite mer ork, så igår städade jag lite här hemma, och idag har jag faktiskt tvättat lite fönster. Dock orkade jag bara tre stycken på ena sidan, men det var de tre som var mest skitna, så härligt att kunna se ut igen. Varför måste det vara så jobbigt och tråkigt att tvätta fönster?..


Ha en bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen