CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Alla hjärtans dag och sjuk

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Igår när jag vaknade så kände jag mig tung i halsen och huvudet, jag hade inte direkt någon ork alls. Men trots det så tvättade jag massor här hemma igår, och så var Jesper och jag iväg och storhandlade. Men väl nere på maxi så kände jag bara att jag inte ville något hellre än att bara gå hem och lägga mig. Under eftermiddagen hade jag strax över 39 graders feber, så jag var inte direkt pigg. Vi satte oss och kollade på några avsnitt av "Person of interest" Men jag slumrade till ibland. Under kvällen tog jag en värktablett så då mådde jag lite bättre efter ett tag. Inatt har jag sovit sådär. Det har varit både för varmt och för kallt, och så har jag drömt en del så jag har vaknat ett antal gånger.

När jag vaknade imorse så kände jag mig väldigt tung i halsen, och har fått hosta också. Febern ligger på strax under 38 grader, men den är okej just nu ändå. Usch, det var längesedan jag hade så hög feber, och den kom ju typ från ingenstans heller. Jag har ju känt att jag har haft något virus i kroppen i många veckor, men inget som har brutit ut förrän nu. Så ja, vi får väl se hur jag känner mig i eftermiddag, om jag orkar jobba imorgon.


Ja, idag är det ju då alla hjärtans dag. Jesper och jag brukar inte direkt köpa något till varandra längre på denna dagen. Istället ser vi till att ordna en god och mysig middag. Så idag blir det färsk lax i ugn med potatis och rotfrukter också i ugn, och kall sås till det. Till efterrätt blir det kladdkaka, den jag brukar göra, fast med bitar av vit choklad i istället, och varma hallon och glass till det tror jag.


Just det ja, för ett tag sedan var jag ju iväg och shoppade med mamma, och jag lovade att lägga upp bilder på de två klädesplaggen som jag köpte, så det kan jag ju göra nu när jag kommer ihåg det, bättre sent än aldrig..


 

Enkel klänning från Esprit


 

Byxor från Esprit

 Ha en riktigt bra alla hjärtans dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen