CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 17/1

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, ska nog snart sova, känner mig verkligen helt slut.


I tisdags var jag en sväng i stan med mamma och syrran. Vi var och fikade och gick sedan en sväng i Nordstan. Jag hittade ett par byxor och en klänning på Esprit på rean. Kort på det kommer upp någon annan dag.


I torsdags jobbade jag kväll som vanligt, men under förmiddagen var jag en sväng med mamma på Ikea. Vi köpte lite småsaker och åt även lunch. Det är inte så ofta som jag är ute och äter lunch en vanlig jobbvardag, men det var trevligt. Det tråkiga är att de har gjort om sin meny i restaurangen, de har inte kvar min favoritmat som de har haft i många år, kyckling med pommes och ratatouille. Så istället fick det bli viltfärsbiffar med pasta. Det var väl gott, men egentligen inget märkvärdigt, inte alls som det jag alltid har ätit där tidigare....


I fredags låg Jesper hemma och var sjuk så då fick jag handla och fixa middagen när jag kom hem från jobbet. Det blev tacos den kvällen, mums!

Under kvällen började jag sortera bitar från ett pussel på 1500 bitar.


Igår var fortfarande Jesper sjuk, förkyld och hostig, så jag fick gå och handla själv igen (avskyr att handla själv, det är så himla tråkigt). Så middagen igår blev thaimat från thaien på torget, fick dock köpa lite annat på maxi också. Sedan grejade jag lite här hemma också, och var ute och skottade. Ja nu har det ju äntligen kommit snö till Göteborg igen. Den försvann ju tidigare i veckan, men nu är det vitt ute igen, underbart!

Sedan pusslade vi en del igår också. Jag har ju en "pusselkartong" men den var precis för liten till det pusslet, så vi får lägga det direkt på bordet istället. Så nu är köksbordet ockuperat av pussel, så vi sitter och äter vid balkongbordet som står i vardagsrummet.


 

Idag har vi grejat en hel del här hemma, tvättat en hel del, slängt ut julgranen och städat bort allt som har med julen att göra, allt utom utomhusbelysningen, den är så mysig att ha kvar när det är vitt ute. Granen har inte jag vattnat på hela veckan, bara för att slippa spilla ut massa vatten när vi skulle slänga ut den.

     

Så ja, självklart ville Jesper skaka i granen precis innan vi skulle slänga ut den för att se hur mycket barr som lossnade. Och ja, när den kom utanför dörren så var den nästan helt kal, bara några få barr kvar. Så vi sopade upp den flesta barren, kändes dumt att fylla dammsugaren med så mycket barr.

Sedan har vi också storhandlat idag och nu ikväll bara tagit det lugnt.

 


Ne nu är det dags att sova! God natt!

//CarroEllen