CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 11/1

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt. Precis som igår kväll är jag väldigt trött idag också. Igår kväll somnade jag som en stock i soffan kvart i 10, halv 11 gick jag och lade mig i min egna säng och somnade lika snabbt där. Så ja, idag hade jag en hel del energi fram till typ kl 14, då bara försvann den, jag blev jättetrött. Så ikväll blir det nog till att sova tidigt igen.

På jobbet idag har vi haft det väldigt lugnt, så jag har städat en del faktiskt, eftersom att ingen annan gör det på jobbet så får jag väl göra det ibland när jag inte har något att göra. Jag är ju liksom inte den som bara står och stirrar om  jag vet att det finns något att göra, jag blir bara rastlös av det...


Jaha, så länge låg den mysiga snön kvar i Göteborg. Både igår och idag har det varit några plusgrader, så det mesta av snön har ju försvunnit, men nu pratar de ju om att det ska bli kallt igen typ imorgon kväll, mysigt, hoppas bara på mer snö igen också.


I förra inlägget glömde jag skriva att Jesper och jag har bokat en helg nere i Varberg igen, på Varbergs stadshotell och Asia spa. Tydligen var alla classicrum (sådant som vi brukar ha) redan bokade den helgen, så vi fick ta ett lite lyxigare rum som kostade typ 1300 kr extra för oss två, men någon gång måste vi väl se hur de andra rummen är också. Så det ska bli mysigt, trevligt och härligt. Bara få leva i lyx några dagar igen, underbart!


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen