CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen riktig vinter

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, ska nog snart sova.


Ja, som rubriken lyder, äntligen har den riktiga vintern med kyla och snö kommit till Göteborg också. De senaste dagarna har det snöat ganska mycket här för att vara i Göteborg, men det är så himla mysigt. Det blir så mycket ljusare och i alla fall jag blir så mycket gladare, jag älskar snö, det är så mysigt!

Så ja, idag har Jesper och jag storstädat här hemma under förmiddagen. Efter lunch tog vi oss en härlig promenad i ett vitt Torslanda. Vi tog lite trevliga kort, och så var vi förbi dammen häruppe där det var en hel del folk som åkte skridskor. Nej det är inte så många gånger man har sett det, det är ju sällan det är så kallt så länge så kan kan åka skridskor på dammarna runtom.

Efter den härliga promenaden var vi en sväng på maxi och handlade lite. Väl hemma så var jag ute och skottade utanför dörren medans Jesper fixade lite fika inne.

Annars nu ikväll har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Jag har varit väldigt trött idag eftersom att våra grannar (de som har polisbesök lite då och då) bråkade väldigt högljutt inatt, så det låg ju jag och lyssnade på. De har två stycken jättefina hundar, varav den ena ofta smiter på sommaren, men jag tycker så synd om dem som lever med det paret i den lägenheten när det bråkas så mycket, och väldigt ofta låter det ju som att de typ river hela lägenheten, förstår verkligen inte vad de gör.... Inatt hörde jag liksom kvinnan skrika flera gånger "Skärp dig!" och i samma veva lät det som att någon drog ner allt från ett bord väldigt hastigt typ och hamnade på golvet. Jag måste skriva till Bostadsbolaget och klaga på grannarna, måste bara få det gjort också...


Här kommer en bild från promenaden idag: 

Ne nu är det nog dags att sova. God natt!


//CarroEllen