CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 30/12

Hejsan bloggen!


Sitter nu hemma i sängen, har inte gått upp än. Det är så mysigt att ligga kvar i sängen och höra hur vinden viner utanför, ja det blåser en del ute idag.


Jag har ju varit ledig dessa tre dagarna denna veckan vilket har varit helt underbart, verkligen något som behövdes. Så ja, vi har inte direkt gjort så jättemycket, mest tagit det lugnt. I lördags var vi en sväng i stan, skulle hjälpa mamma att köpa dator, och Jesper skulle kolla på ny platta.

I måndags var Malin här en sväng. Vi var ute och gick en promenad, det var väldigt kallt ute, men härligt ändå. Sedan gjorde vi kycklingsallad och satte oss och kollade på Sällskapsresan, så det var trevligt. Vi bytte julklappar också. Jag fick ett jättefint halsband som jag hade önskat mig. Tack Malin! =)


Igår städade jag lite här hemma, och under eftermiddagen kom mamma förbi en sväng med sin nya dator, hon ville ha lite hjälp med att installera virusprogram och sådant. Så Jesper och jag hade bakat en bärpaj, jättegod.


Annars har jag pusslat en del dessa dagarna, blev dock klar med det igår, så funderar lite på att antingen börja med ett 1000 bitarspussel som vi har, eller ett 2000 bitars, får se lite. Det är så härligt att sitta och pussla, nackdelen är att man får så ont i nacken och ryggen. Man sitter ju liksom inte jättebra när man pusslar, ändå har jag Jespers skrivbordsstol som går att höja och sänka.


Idag blir det en sväng ner till Maxi, ska kolla om de inte har några andra roliga pussel. Sedan blir det nog till att smågreja lite här hemma. Vi ska planera maten för imorgon också, nyårsafton. Nej, vi har inte direkt något planerat för imorgon faktiskt. Vi ska vara hemma själva och spela bingolotto på kvällen bara, dock är det slut redan kl 22, så jag måste börja med något nytt pussel eller nåt om jag ska klara av att hålla mig vaken till tolvslaget. Så ja, det blir en lugn nyårsafton här hemma för vår del, laga finmat till oss själva, pratade lite om 3rätters faktiskt.


Här kommer lite bilder från dagarna som varit.


 

Månen en kväll 

Från "Utsikten" på slingan, över Öckerö. 

PussletNe, nu är det dags att gå upp och äta frukost, väldigt sen frukost...

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen