CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 18/12

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Ja då var denna jobbveckan över och jag är helt slut verkligen, ändå har vi haft det lugnt på jobbet hela veckan.


I eftermiddags mötte jag upp älsklingen i stan. Vi hade lite småsaker att köpa, bla. julkaffe och en julgransstjärna. Jag fick också köpt lite julstickers att sätta på julklappsetiketterna.


Ja, julen i år kommer ju som sagt var att bli en repris från förra året, skillnaden är att i år kommer vi vara fler, och det kommer vara tre stycken från Syrien med. Så ja, det kommer säkert att bli trevligt, dock har vi nu då stött på lite praktiska problem när vi blir så många, men jag tror att vi löser det. Vi får köpa engångstallrikar att lägga upp maten på bla. och kaffe får vi dricka ur olika muggar och glas. Hehe, ja vi har ett komplett kök, men för att bjuda hem max 10 st, men det löser sig, blir bara trevligt att vara många.

På söndag ska vi med min morbror och storhandla, och även köpa gran. Det känns bra ändå att vi har bestämt att vi ska göra det på söndag, och att Bosse hjälper oss. Eftersom att han har bil så blir det ju lite lättare, vi slipper släpa på all mat själva, och han hjälper till att bära hem granen också. Så ja, trots att det blir lite småproblem nu innan julafton så kommer det garanterat att bli en trevlig julafton! =)

Jag jobbar ju måndag, tisdag och onsdag nästa vecka, kommer att vara hemma vid 17 tiden på onsdag. Så ja, det blir ju Jesper som kommer att få fixa en hel del, sedan tror jag att mamma får komma hit lite tidigare på julafton och hjälpa oss med lite saker. Det blir liksom lite för mycket folk om vi alla 11 ska hjälpas åt i lägenheten här hemma, ganska trångt. Sedan får vi inte missa att spela bingolotto på uppesittarkvällen heller!


Imorgon ska jag fixa det allra sista med julklapparna, bara sätta på lite stickers. Sedan ska vi iväg på 26 årsfest imorgon också vilket ska bli trevligt =)


Ne, nu är det nog snart sovdags.

Hoppas att ni har haft en bra vecka =)

//CarroEllen