CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 29/11

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just kollat på "Stjärnhoppningen", ett program där 6 st kändisar ska lära sig att rida på kort tid, för att sedan tävla på Friends arena i Stockholm. I år var de 3 st som aldrig hade ridit tidigare och 3 st som kunde rida olika bra. Anledningen till att jag kollar på detta i år är för att en bloggare som jag följer var med, så det var lite roligt. Och ja, idag var finalen, och gissa vad, bloggaren vann, ett stort grattis till Lisa "Misslisibell" Jonsson!


Jag hade tänkt skriva här tidigare i veckan, men tyvärr har jag bara inte hunnit med det. Jag har varit enormt trött denna veckan också, så jag har somnat tidigt nästan varje dag.

Men i onsdags träffade jag Malin. Vi var på Valhalla och simmade. Det var trevligt, dock kändes det verkligen att jag inte är van vid att simma, bada gör jag ju på somrarna, men simmar gör jag inte så mycket direkt. Men det blev i alla fall 700 m. Men dagen efter hade jag en hel del träningsverk kan jag ju säga, men det var härligt ändå. Efter simmningen gick vi och åt lite middag på cafe Vänner på Berzeligatan, ett väldigt mysigt och trevligt litet café, det kan jag verkligen rekomendera.


I fredags var Jesper och jag en sväng på Backaplan för att kolla efter julklappar. Han fick köpt nästan alla som han ska köpa, men jag fick bara köpt en. Men ja, jag har börjat i alla fall, och det är inte ens 1 december än, däremot vet jag vad jag ska köpa till nästan alla, så det känns bra ändå.


Igår kväll var jag ute med jobbet och bowlade och åt middag. Vi var på Strike & CO i Gamlestan. Det var trevligt, dock ingen höjdarmat. Men ja, det blev en trevlig kväll i alla fall.


Har ni haft någon adventskänsla än? det har inte jag trots att vi tände första ljuset här hemma idag..

  


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få adventOkej, detta blev ett lite snabbt inlägg känner jag, men så blir det ibland, nu ska jag kolla på "Person of interest"


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen