CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härlig helg

Godkväll bloggen!

Ja då börjar denna helgen gå mot sitt slut, och ja vad ska jag säga, vi har haft en helt underbart härlig helg här hemma. Tiden har faktiskt gått lagom fort, fast vi hade gärna varit lediga en dag till som vanligt. Men ja, vi har ändå fått grejat med lite olika saker. Idag har vi städat lite, sedan har jag suttit och försökt komma på lite saker som jag önskar mig i julklapp, och tro det eller ej, men jag kom faktiskt på lite saker. Och nu ikväll har vi suttit och spelat Bingolotto, och gissa vad.. Både Jesper och jag vann, samtidigt dessutom, och på 4 av 5 likadana siffror. Jesper vann två Sverigelotter och jag vann en ny bingolott, inte så mycket, men det är alltid något.


Efter gårdagens bakning som inte blev så lyckad så har jag varit lite småsur över det, så idag bakade jag något annat som jag aldrig heller har bakat någon gång tidigare, men som blev bättre i alla fall, Hallongrottor. Jesper hade köpt en del Toblerone som jag skulle ha i baket igår, men det gick inte åt så mycket då, så det blev lite hackad sådan över Hallongrottorna också, och det blev jättegott.


Imorgon är det måndag, nu vecka och det betyder jobb. Nu är dessutom chefen tillbaka på jobbet igen, och idag gjorde Sarah sin sista arbetsdag hos oss, kommer sakna henne. Nu är bara den stora frågan vem av Sofia och jag som kommer vara kvar längst, det återstår att se.

Jag skulle skickat in mitt cv till maxi idag, men jag har inte lyckats komma in på deras hemsida idag, det är ofta krångel med den känns det som, i perioder i alla fall.


Nu känner jag mig verkligen helt slut, kanske ska sova snart. Jesper sitter just nu och försöker hitta saker som han önskar sig i julklapp. Problemet är bara att han alltid är så svår, han hittar alltid saker som inte finns att få tag på, antingen saker som håller på att byggas eller som har utgått, eller som helt enkelt inte finns att få tag på alls. Hm, hur ska jag kunna sätta ribban högre än förra året? Förra året köpte ju jag ett fårskinn till honom, och det har han verkligen älskat, hur ska jag kunna köpa något minst lika bra i år igen? Jag har inga idéer alls....
 

Hallongrottorna som jag bakade.
 

En väldigt fin måne från ikväll.Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen