CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 26/10

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och kollar på "Det okända" på tv.


I lördags var Jespers föräldrar och utbytesstudenten här på födelsedagsfika, det var trevligt. Bild på tårtan som jag bakade kommer längre ner. 


Igår var vi väldigt trötta och sega här hemma. Eftersom att man ställde om klockan så vaknade jag kvart över 7 på morgonen. Men ja, igår tvättade jag lite här hemma och Jesper var nere på maxi och handlade. Annars satt vi bara i soffan och tog det lugnt, eller vi pysslade faktiskt lite. Vi gjorde egna tryck på mobilskal vilket var lite roligt och trevligt, det blev fint i alla fall.


Idag har chefen på jobbet och jag haft möte med AF, min anställning går nämligen ut i november, så den behövdes ju göras något åt. Jag får ju lönebidrag, så min anställning måste förnyas genom AF. Men ja, som många av er redan vet så vill ju jag hitta något annat jobb, sedan Malin slutade (förra chefen) så har ingenting blivit sig likt på restaurangen igen. Och nu har även en till sagt upp sig från jobbet, hon som jag har pratat mest med om hur det har varit med den nya chefen, så det är väldigt tråkigt. Sedan ska också en annan ut och resa i en månad, och vet inte om hon kommer tillbaka sedan. Men ja, min anställning blev förlängd i alla fall, men jag fick också pratat lite med hon på af om hur det är på jobbet, och att jag letar annat osv. Hon verkade helt okej faktiskt, hon ställde sådana frågor som att hon ville sätta sig in i anställningen från grunden, om vad jag gör osv. Så det kändes väldigt bra. Hon sa också att hon kunde hjälpa mig lite att kolla efter lite jobb, men att jag får skicka in cv själv. Så ja, vi får helt enkelt vänta och se hur detta blir. Men som sagt var, jag hopppas verkligen att jag hittar något nytt snart. Ingen som vet något ställe som söker kallskänka i Göteborg?


Idag började jag med mitt "nya" schema. Då chefen på jobbet vill spara timmar så jobbar jag nu istället 8:30-16, det är bara framskjutet 30 min. Men det innebär att personen som börjar halv 8 på morgonen jobbar själv i 1 timme, 30 min längre än vad vi har gjort förut. Så ja, vi får se hur det kommer att bli. För min del spelar det ingen större roll, dock känns det ganska segt att jobba ända till kl 16. Under vintern är vi vanligtvis liksom klara med alla måsten kl 14, så då står jag bara i två timmar och väntar på kunder, det är riktigt segt, men men.


Ne nu ska jag kolla på det sista av "Det okända", men först kommer här ett par bilder:


   


//CarroEllen