CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sommarstället och födelsedagskalas

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och har just kollat på en lite trevlig film, Space warriors.

Idag har vi bara varit hemma och grejat lite, tvättat mest.


Förra helgen var jag med mamma och syrran i Brevika. Det var trevligt och mysigt, dock blev det inte alls så mycket svamp som vi hade hoppats på, men det blev lite i alla fall.

När vi kom dit strax efter kl 20 på fredagkväll så var det 10 grader inne, på söndag förmiddag var det 25. Fast vi använde inte hela huset. Mamma, Nea och jag sov i vardagsrummet, och morfar på sitt rum, så vi behövde bara värma upp nedervåningen och ett av rummen på övervåningen, så det var helt okej.

Jag hade med mig den nya systemkameran dit så det blev en del kort, men de kommer längre ner.


I tisdags fyllde jag år. Jesper brukar alltid säga att man SKA äta tårta till frukost på sin födelsedag, men jag kan aldrig det, jag kan ju liksom inte ens äta frukost direkt någonsin. Men jag kom faktiskt på en enda sak som jag kunde tänka mig att äta till frukost på min födelsedag, en chokladcroissant. Min tanke var då att Jesper kunde köpa en kvällen innan och sedan bara värma den lite på morgonen, så hade nog den varit helt okej. Men det ville inte han, han köper inget sådant helt färdigt till en födelsedag. Så ja, gissa vad han hade gjort... När han kom in till mitt rum på födelsedagsmorgonen så stod det en mugg med kaffe, en present och en EGENGJORD chokladcroissant på brickan. Croissanten hade han gräddat i ugnen på morgonen. Hur söt får man vara?! Tack älskling! Måste tilllägga att den var enormt god, och fortfarande varm när jag åt den, mums!

I present utav honom fick jag precis vad jag hade önskat mig, en lite bättre väderstation än den jag hade.

På kvällen hade vi en liten födelsedagsmiddag här hemma. Tyvärr blev vi inte så många som jag hade hoppats på, men så är det väl alltid. Men min gamla chef från Subway kom och även en annan arbetskamrat, så det var väldigt trevligt. Sedan kom också mamma och morfar. Det var trevligt att träffa "chefen" igen, det var ett tagsen nu. Så ja, det blev en lyckad födelsedag, det bästa var nog frukosten!


Imorgon är det dags för nästa kalas, då kommer pappa, hans fru, farmor och farfar hit på en liten fika, ska bli trevligt. Och på fredag fyller Jesper år, så nästa helg blir det ytterligare ett kalas, men det är roligt.


Här kommer lite bilder från Brevika och från min födelsedag:


         Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)


//CarroEllen