CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen!

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, ska nog snart sätta mig och kolla på "Det okända" på tv.


I lördags var ju Jesper och jag först på chokladmässan. Där köpte vi en del choklad faktiskt, dock var jag lite besviken över att det var mindre i år än förra året. Men ja, får väl hoppas på större nästa år när de firar 10 år, då skulle de vara i Eriksbergshallen läste jag något om.

På mässan var i i alla fall i typ två timmar, det gick ganska fort att gå igenom allt, ändå provsmakade vi ganska mycket.

När vi kom hem så tog vi det bara lugnt, åt lite lunch och sov middag innan det var dags att cykla iväg på kräftskiva.

Kräftskivan var väldigt trevlig, det var hemma hos en arbetskamrat till Jesper med företaget som han jobbar på. Och att det var i Torslanda var ju också väldigt bra, alltid härligt att ha nära till saker och ting. Vid 21 tiden var Jesper och jag jättetrötta så då cyklade vi hemåt, och vi somnade redan vid 22 tiden.


Igår vaknade jag strax före kl 8. Då startade jag en maskin tvätt och gick sedan och satte mig framför datorn en stund innan jag gick upp och åt frukost. Jesper väckte jag halv 10, sömntutan. Så ja, igår tvättade jag en del, grejade lite här hemma och Jesper var iväg och storhandlade. Men för övrigt så hade vi en väldigt härlig och lugn dag, precis en sådan dag som vi behövde.


Idag har jag jobbat, och gissa vad... Precis innan lunchen kom Haga bz med displayen till vår ugn. Dock tog det ett bra tag innan de fick igång den, touchen fungerade bara i ena hörnet väldigt länge av någon anledning. Men när en person till kom för att kolla på den så fick han ordning på den. Så efter lunchen kunde vi baka kakor och bröd i vår egna ugn igen, äntligen! Det tog bara 1,5 vecka haha, lite för lång tid...


Här kommer lite bilder från den senaste veckan:


 Chokladen som vi köpte på mässan.   


//CarroEllen