CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 1/10

Godkväll bloggen!


Nu blir det bara ett lite snabbt inlägg då jag måste sova snart, men jag kände att jag bara var tvungen att sätta mig och skriva av mig lite efter denna dagen.


Som jag har skrivit om innan så har ju displayen till ugnen spruckit efter en liten olycka på jobbet. Idag kom de för att byta till en helt ny display/kretskort, men gissa vad.... Jo, den nya hade gått sönder i leveransen, två stycken sprickor i den också, så den fungerade väldigt dåligt också. Så ja, nu är det ytterligare en vecka utan ugn, en hel vecka tills den blir lagad, och med förhoppningsvis då hel display.. I en hel vecka nu så har ju chefen bakat bröd på Norstan på kvällen till dagen efter, vilket då också har inneburit att när brödet tar slut så tar det slut på kvällen, då får vi lov att stänga. Och ja, det har ju hänt några gånger den senaste veckan. Och när man står där på kvällen och förklarar för kunderna att vi bara har typ två sorters bröd kvar, det är inte roligt alltså, man skäms jättemycket.

Så ja, nu har chefen (såklart) blivit sjuk också, så hon borde ju defnitivt inte baka bröd, och ingen annan kan göra det heller, hon är ju den enda som har körkort och bil. Så nu hoppas vi verkligen att vår ägare förstår hur allvarligt detta är och låter oss stänga restaurangen några dagar. Så ja, vi får se hur detta blir. Men jag kan ju säga att denna situationen tär på alla, inte bara på chefen, utan även oss andra och även kunder som blir sura... Ne, vi får väl se hur den kommande veckan blir..


Nu måste jag sova!

God natt!

//CarroEllen