CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Bokmässan 2015

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och kollar ut på en väldigt fin fullmåne, som Jesper just sa om den, släck lyset! haha, ja den lyser verkligen jättestarkt idag. Inatt är det ju både supermåne och blodmåne, Jesper pratade om att sätta klockan, får se om jag orkar upp, han väcker mig om han ser något från våran lägenhet, det är inte helt självklart nämligen. Jag sover gärna så länge jag kan nämligen. Tyvärr har yrseln som jag hade för ett par veckor sedan kommit tillbaka. Den sitter inte i hela tiden men den kommer och går, och det gör att jag blir väldigt trött, avskyr det. Eftersom att proverna inte visade någonting så beror det väl antagligen på stress som läkaren trodde först, usch!


Igår var vi på bokmässan i ca 5 timmar. Vi fick inte köpt jättemycket, bara ett par småsaker. Jag köpte faktiskt mig en bok. En bok som jag har letat efter väldigt länge, jag har inte ens vetat att det har funnits om just det, om hur man planerar sin bok/berättelse på ett lätt sätt. Den började jag läsa redan på bussen påväg hem, den verkar väldigt bra faktiskt, lite övningar i den också. Så när saker och ting har lugnat sig, tänker framför allt på jobbet, när jag inte känner mig så stressad över det längre, då hoppas jag kunna sätta mig och läsa den och skriva sedan.

Vi var och kollade/lyssnade lite på Ernst Kirchstieger också, han hade tydligen släppt en ny bok, dock tyckte inte jag alls att den var lika trevlig som hans förra, så det blev faktiskt ingen den här gången. Det var jättemycket folk just där också, alla ville väl se Ernst, så jag såg inte jättemycket, man hörde inte jättemycket heller faktiskt tyvärr, men det blev lite kort som kommer längre ner.

Väl hemma igår kväll så tog vi det väldigt lugnt, lagade lite mat på kvällen bara. Kvart i 10 somnade jag i soffan, kl 11 gick jag in och lade mig i min säng. Så imorse vaknade jag redan 7:20, pigg faktiskt.

Så idag har jag städat här hemma, tvättat och hjälpt Jesper att storhandla. Så ja, nu är jag verkligen jättetrött igen. Det skulle inte förvåna mig om jag somnar när jag har skrivit klart detta inlägget. Serien "Bron" börjar ju nu ikväll, men den pratade vi faktiskt om att kolla på svtplay imorgon. Istället vill Jesper kolla på "Person of interest" som också kommer på tv ikväll kl 21. Själv lär jag sova tills dess.


Nu längtar jag verkligen till lördag då det är chokladmässan. I år ska jag köpa mer än vad jag gjorde förra året, älskar choklad! Kanske kan hitta något gott kaffe i år igen, förra året smakade jag ju på Kahls julkaffe där, men det köpte jag senare i butik, men det var riktigt gott minns jag. Sedan ska vi på kräftskiva på lördag också, så det blir en lång dag. Tur att det är i Torslanda, vi kan cykla dit, härligt!


Här kommer lite bilder från igår:


 

Ernst! 

Boken som jag köpte.Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

God natt!

//CarroEllen