CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 22/9

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Idag har vi haft en väldigt lugn dag på jobbet. Hela förmiddagen var det ju skitväder ute, så då ville jag inget hellre än att åka hem och lägga mig i soffan och läsa en bra bok eller skriva.


Igår kväll var Jesper och jag såå trötta här hemma så vi somnade båda två i soffan runt halv 9 på kvällen, det var härligt, behövde sova lite längre kände vi båda två. Förkylningen är mycket bättre, dock har jag fortfarande inte så jättemycket ork, så egentligen är det bara härligt att det är så lugnt på jobbet.


På lördag är det ju dags för bokmässan igen, längtar verkligen. Även om jag inte brukar köpa så mycket där så tycker jag ändå det är trevligt att gå runt och kolla på allting.

Och nästa lördag är det dags för choklad, lakrits, delikatesser och dryckesmässan, det ska också bli väldigt roligt. Jag var ju på den första gången förra året, och ja, det var ju rena paradiset för chokladälskare som mig. Men det var roligt att det inte bara var choklad, utan även lite andra saker också. Förra året köpte jag inte så jättemycket faktiskt, men i år har jag nog tänkt köpa lite mer, choklad kan man väl aldrig få för mycket av?..


Nu känns det verkligen att hösten är här. Imorse gick jag till jobbet i regnjacka, regnbyxor och regnstövlar, och det var jag väldigt glad över, för just när vi hade gått utanför dörren så vräkte det ner. Sedan är det ju också betydligt kallare ute, man måste ha jacka igen, men det som märks mest tycker jag nog faktiskt är att det blir mörkt så tidigt på kvällen. Idag var det liksom mörkt ute redan kl 20, det känns väl lite småtråkigt egentligen. Men ja, nu går man bara och väntar på att alla löv på träden ska bli gula, orangea, ja, få  alla de där fina höstfärgerna, det är ju så fint och mysigt.


Ne nu är det nog snart dags att gå och lägga sig.

God natt!

//CarroEllen