CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Genomförkyld

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.


Som rubriken lyder, jag har blivit ordentligt förkyld, inte alls roligt. Trots det så har jag ändå fått gjort lite småsaker idag. Betalat alla räkningar, startat en tvättmaskin och även plockat ur diskmaskinen. I förmiddags planterade jag också om en gammal orkide som jag har haft i flera år, men den har börjat ta sig igen. Sedan har jag också sovit middag. Imorse vaknade jag nämligen halv 8 efter att ha haft en hemsk dröm, så då ville jag inte somna om.

Annars har detta varit en dag då vi har suttit i soffan typ hela dagen, Jesper var i och för sig nere och handlade, och så hjälptes vi åt att laga lunch. Och till middag ikväll blir det egengjorda hamburgare med vitlöksbröd och tacodressing, mums! Sedan ska jag också baka ikväll har jag tänkt, nutellacroissanter.


Det känns ändå bra att jag är förkyld nu, och inte nästa helg. Nästa helg är det ju bokmässan, det får man ju inte missa! Och helgen därpå är det chokladmässan, inte heller det får man missa!


Imorgon kväll blir det till att spela bingolotto. Jag läste något om att Ingvar Oldsberg är bortrest denna veckan, så istället skall Leif Loket Olsson ha morgondagens program, det får man ju inte missa. Inte nog med det, det är fyra spel också, inte bara tre, så något hoppas vi kunna vinna imorgon, eller ja, mer än en ny lott som det brukar bli.


Ne, nu ska jag sätta mig och läsa vidare ur en bok, Bunkern, en riktigt spännande bok.

Ha en bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen