CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 17/9

Hejsan bloggen!


Ja då var det redan torsdag igen då, och ännu en dag att jobba kväll. Ikväll ska jag jobba med Sofia, och hon har beställt snickerskakor av mig, så det ska vi äta på jobbet ikväll, trevligt =)


De senaste dagarna så har jag känt mig lite småförkyld, och igår bröt det ut. Igår hade jag jätteont i halsen under morgonen och förmiddagen. Under eftermiddagen övergick det alltmer i att jag faktiskt började känna mig riktigt förkyld. Idag känner jag mig typ orkeslös och tung i huvudet, men jag måste ju till jobbet idag, nu när jag har bakat och så. Sedan ska jag hem till mamma och syrran ikväll och ha en trevlig kväll med dem, så förkylningen får inte ta över, inte än i alla fall.

Till helgen var Jesper och jag lite inne på att åka till Donsö, men eftersom att jag har blivit förkyld så tror jag inte direkt att det blir något av det. Istället blir det nog bara en hemmahelg, bara ta det lugnt, kanske skicka in någon jobbansökan eller något.


Jo, angående det jag skrev om i söndags, det om jobbet. Det är några som har frågat mig om jag har hört något än, men nej det har jag inte gjort, men jag skriver om det här när jag vet hur det blir, eller det beror lite på vad som händer, men något kommer jag att skriva om det.


Ne nu måste jag äta lunch innan jag ska gå.

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen