CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fick 90 makrillar

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma vid köksbordet med älskingen och bara tar det lugnt, det är så varmt i lägenheten så bordsfläkten går på högvarv bredvid oss.


I fredags blev jag hämtad av Thomas och Linnea vid 21:30 för att åka ut till Hälsö. Där sov vi en natt, jag hade dock lite svårt att somna. Jag sov i mitt gamla rum (idag Linneas) så det var väldigt mycket gamla minnen som dök upp i huvudet, både roliga och mindre roliga. Ja det hände så mycket saker på Hälsö när vi bodde där. Men jag fick sovit några timmar i alla fall innan klockan ringde 6:00, vi skulle ut och fiska. Vid halv 8 tiden satt vi i farfars fiskebåt, farmor var med också. Efter att vi hade varit över på Björkö och hämtat is så åt vi lite frukost i båten, det var mysigt dock ganska kallt faktiskt, det blåste en del, och så tidigt på morgonen är det inte jättevarmt.


När vi hade lagt oss öster om Rörö så hann vi nästan bara lägga i alla dörjer innan vi fick napp. Thomas fick den första, jag den andra, och så kom de andra tre direkt efter också med varsinn makrill, det var väldigt roligt.

När vi hade legat där ca 3 timmar så hade vi fått 90 st makrillar. Så ja, det var väldigt roligt att vara ute och fiska igen, det var ju liksom 8 år sedan jag var ute sist och fiskade just makrill, så nu har vi massa makrill i frysen. Vi åt även makrill till lunch hos farmor igår vilket var väldigt gott.

Igår kväll när jag hade kommit hem, klockan var 22 och Jesper och jag satt i soffan, kämpade jag verkligen för att hålla ögonen öppna, jag var verkligen jättetrött. Så ja, jag somnade som en stock i soffan på Jespers axel kl 22:30.Idag har Jesper och jag städat och tvättat massor här hemma, Jesper var också nere och storhandlade.


Ja detta var en snabb liten update om helgen, nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka jobba imorgon, men först kommer här lite bilder från Hälsö =)


     //CarroEllen