CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 24/7

Godkväll bloggen!


Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Igår kom vi hem från Donsö, tyvärr var det ju inget roligt väder direkt så det var lite halvsegt att vara därute, men ändå trevligt. Vi fick planerat lite inför nästa vecka. Tanken var att vi skulle åka till Skagen en natt nästa vecka, vi hade bokat hotellet, men när vi kollade vad färjan skulle kosta och hur sällan den gick så valde vi faktiskt att avboka hotellet. Så någon Skagen blir det inte, istället blir det Brevika, vårat sommarställe, det ska bli väldigt trevligt och mysigt. Så ja, det blir Jesper, Jespers föräldrar och jag som åker dit en eller två nätter, det beror på vädret. Och beroende på vädret så kanske vi går ut och paddlar kanot en dag, hoppas verkligen vi gör det, det hade varit så mysigt!


Idag har Jesper och jag varit i stan, eller jag var först och klippte mig i förmiddags. Vi var på jakt efter nya mobiler båda två, och vi har hittat en som vi vill ha båda två. Det är nämligen så här att Jesper och jag har nästan samma krav på en telefon, och det viktigaste för oss är att den är "liten". Nej, det finns inga små smartphones längre tyvärr, men vi har bestämt oss för en av de minsta som finns idag, och en som håller på att utgå och som många butiker redan har sålt ut, nämligen Sony xperia z1 compact. Tur som vi hade så fanns den kvar på webhallen, men bara för att beställa genom internet, så det gjorde vi när vi kom hem i eftermiddags. Så ja, i början av nästa vecka så kommer de troligtvis. Så det enda vi köpte i stan var skärmskydd till telefonerna.


Imorgon ska vi iväg på bröllop, tråkigt bara att det ska bli skitväder hela dagen, tanken var ju först att det skulle vara ett utomhusbröllop, men de hade en backup som tur var, så det blir inne.

Så ja, ikväll ska jag måla naglarna. Igår kväll fick jag lite hjälp av en kompis till mamma som bor i samma område som oss, med att bestämma kläder till bröllopet, så det blir säkert jättebra, får komma ihåg att ta kort på det imorgon också.


Resten av denna kväll blir det till att ta det lugnt, ska nog lägga oss tidigt. Vi har varit väldigt trötta båda två hela dagen, och morgondagen blir väldigt lång, det börjar inte förrän på sena eftermiddagen så vi lär komma hem ganska sent.  


Ha en bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen