CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Semester!

Hejsan bloggen!

Sitter nu i det gamla huset ute på Donsö med Jesper och bara tar det lugnt. Eftersom att regnet står som spön i backen utanför fönstret så känns det okej att fortfarande ligga kvar i sängen kl 12 på dagen...

Ja, idag får vi se lite vad som händer, smhi har lovat bättre väder till i eftermiddag, så ikväll blir det nog till att grilla hoppas jag. Igår kväll var Jesper, Jespers mamma och jag och åt på Isbolaget, och ja, i år kändes det som att de hade betydligt bättre och roligare mat än förra året. Igår åt jag dillslungad potatis med varmrökt lax och en kall sås till, det var verkligen jättegott.


Jag har fått lite frågor nu ang. det jobberbjudandet som jag fick, om jag ska ta det eller vad jag ska göra. Grejen är den att visst det hade varit roligt och trevligt att jobba med den chefen igen eftersom att vi kom väldigt bra överens och jobbade väldigt bra tillsammans, men tyvärr är det lite för långt att åka, i alla fall för den dåliga lönen som det är. Plus att det blir extra busskort då det ligger utanför Göteborg, så det blir också betydligt dyrare. Så nej jag tänker faktiskt inte ta det jobbet, möjligtvis om det kanske bara hade varit för en kortare period, typ OM det nu blir så att jag stannar på det stället som jag är på tills mitt avtal går ut, så skulle jag kanske kunna tänka mig att jobba i Stora höga en kort period innan jag har hittat något nytt, men inte mer än så.

Just nu måste jag bara få sätta mig och skriva ett personligt brev också, sedan kolla över cv:t igen. Så ja, det löser sig alltid tillslut även om det är en jobbig väg dit..


Ja, det var bara en liten update från mig just nu, har inte så mycket mer att skriva just nu känner jag. Så ja, ni får ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen