CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fått ett jobberbjudande

Godkväll bloggen!

Sitter nu i sängen och ska snart gå upp och äta frukost


Ja, som rubriken lyder så har jag fått ett jobberbjudande, problemet är bara att det ligger lite för långt bort, om jag har tur med buss och tåg så tar det 1h 15 min, så typ 1,5 timme dörr till dörr, ja lite för långt, i alla fall för den dåliga lönen som är. Sedan vet jag att jag inte vill hålla på med samma sak så länge till.. Ja som ni kanske förstår så är det min gamla chef som slutade hos oss som kom förbi jobbet i början av veckan och frågade hur vi hade det, och när jag berättade det så sa hon att jag gärna får komma till henne och jobba där, och att hon saknar mig. Jag svarade att jag skulle kolla hur lång tid det tar att åka, men det är en aning för långt. Den restaurangen ligger nämligen i Spekeröd, Stora högamotet. Så ja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt, jag vet ju att jag inte vill jobba inom Subway längre, jag har ju liksom gjort det i 3,5 år nu. Och eftersom att det för de flesta (vissa fastnar som jag gjort) så är Subway bara ett tillfälligt jobb, vilket gör att det blir lite halvjobbigt när folk kommer och går hela tiden.

Sedan chefen slutade så är vi allihopa som har jobbat med henne en längre tid redo att söka nya jobb, eller för de som redan har annat jobb, välja det istället. För ja, det är verkligen superrörigt på jobbet nu. Subwaykontrollanten var hos oss i veckan också, och hon märkte att det inte var bra hos oss på olika sätt (inget jag vill skriva här), så utav henne fick vi för första gången på Väldigt länge, om ens det har hänt någon gång, en anmärkning. Senare under dagen kom även Svea miljö. Skillnaden mellan Miljö och hälsa och Svea miljö är att Svea har vi anställt för att hjälpa oss att undvika få tillsägelser av Miljö och hälsa. Och samma dag som vi hade fått en anmärkning av kontrollanten så fick vi ett par tillsägelser av Svea miljö också.

När jag fick veta av chefen att Subwaykontrollanten hade varit hos oss (inte när jag jobbade) så sa jag direkt till henne att vi kommer att få en del klagomål av henne, men då svarade chefen bara "nej men det var inte så farligt"

Dagen efter när jag fick läsa rapporten så blev jag chockad, hur kunde hon säga att det inte var mycket saker, så mycket som det stod hade vi aldrig fått innan, så har aldrig våra rapporter sett ut, visst det var inga stora saker, men det räcker, det var tillräckligt ändå.

I torsdags stängde jag med Sofia vilket var väldigt härligt, äntligen få jobba med en person som jag är van vid och som kan allt som ska göras, och som kollar vad som behöver göras. Så i torsdags kväll (innan vi hade läst rapporten av kontrollanten) så märkte vi ställen där det var ganska smutsigt så då städade vi såklart där, det var först dagen efter som vi såg att det stod med i rapporten. Ja, det är verkligen så på jobbet nu, städar inte chefen någonting, eller om hon säger att det inte behövs göras så gör ingen det, så är väl det typ överallt, alla gör som chefen... Nu är det nästan bara så att jag önskar att Miljö och hälsa skulle kommit för att få veta vad de säger om stället just nu, och hoppas att det hade varit något sådant så chefen faktiskt reagerar och börjar ta tag i saker och ting.


Nu väntar den jobbigaste veckan på hela året på jobbet, Gothia cupveckan, då har vi alltid massor att göra. Men samtidigt så vet jag att det bara är den veckan kvar att jobba, om en vecka har jag semester. Det känns verkligen helt underbart! Då hoppas jag att jag lyckas sätta mig och skriva ett personligt brev och sedan söka lite nya jobb.Idag blir det till att städa lite här hemma, kanske tvätta fönster också och sedan bara ta det lugnt.

Nu längtar jag verkligen jättemycket till semestern, bara få släppa jobbet helt och hållet för några veckor, och göra annat istället, bara få vara.


Ne nu måste jag upp och äta frukost. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen