CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Midsommar

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.


Ja då var denna midsommaren över, och det har varit helt underbart att vara långledig, jag var även ledig i torsdags, men jag hade helt klart kunnat vara ledig ett par dagar till.


I torsdags var Jesper och jag hemma på dagen, vi bakade och packade. På kvällen åkte vi ut till hans föräldrar och sov där en natt, sedan åkte vi hem på midsommaraftons kväll. Vi hade det väldigt trevligt därute trots att vädret inte var kanon, men det är väl ingen riktig svensk midsommar om det inte regnar något?..


I fredagskväll kom syrran hit och sov här till lördag. Så igår rensade vi lite ogräs här utanför och bara pratade, det var trevligt. Sedan åt vi även frukost ute på balkongen för första gången i år, jättehärligt, det var nästan för varmt faktiskt.


Idag har vi tagit det ganska lugnt här hemma. Jesper var nere och handlade, jag har städat lite bara, och nu ikväll har jag suttit och uppdaterat mitt CV, ska kolla mer på det någon annan dag. Sedan kanske jag kan maila af i veckan igen och se om jag får några vettiga svar från dem den här gången, man kan ju alltid hoppas. Så nu ska jag bara skriva ett personligt brev också, har faktiskt aldrig gjort det tidigare.


Just det ja, vi har även bokat semester i sommar, eller ja, än så länge bara en sak spikad, men ska boka andra saken imorgon. Vi ska iväg med Jespers föräldrar till Skagen en natt, det ska bli väldigt trevligt. Sedan ska vi boka Varbergs stadshotell också, det spa:et som vi har varit på ett par gånger. Det är nämligen så här att i sommar har Jesper och jag varit tillsammans i 6 år så då vill vi göra något trevligt, och vad passar då inte bättre än att åka iväg på spa. Så vi har tänkt ta några dagar därnere så kan vi se lite av Varberg också, det ska bli trevligt.


Hoppas att ni också har haft en bra midsommar =)


Här kommer lite bilder från midsommarafton


     


//CarroEllenA