CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Riktigt konstig dag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.


Ja idag har det varit en riktigt konstig dag. Först började det med att personen som ska ta över efter Malin försov sig, och kom typ 30 min försent.

Sedan ville Malin gå hem redan vid halv 11 tiden idag, men i samma veva ringde en person från jobbet och sa att Malin måste stanna kvar på jobbet, och att denne personen skulle komma så fort som möjligt. Malin ville ju verkligen bara gå hem, men jag fick tvingat henne att stanna kvar, hon skulle ju få sin avslutningspresent. Så ja, hon gick runt lunch istället.

Under eftermiddagen fick en annan på jobbet och jag pratat lite om vad vi tänker nu med jobbet. Hon berättade att hon har fått ett annat jobb, och att så fort hon får fler tider där så kommer hon att sluta hos oss. Sedan var det en annan person idag som har blivit sjukskriven iaf fram till midsommar, och så fick jag veta att en av Malins chefer också har sagt upp sig. Och mitt i allt detta nu då så har hon som har tagit över efter Malin typ bara blivit helt lämnad med allt ansvar. Detta känns verkligen inte bra, just nu känns det som att hela företaget står och stampar, inte hela Subway, utan hela det företaget som äger typ 12 restauranger, eller ja, det rör i alla fall ett antal av restaurangerna. Sedan berättade hon också att en av de andra på jobbet också har tänkt att säga upp sig nu för hon vill inte jobba med någon annan än med Malin, så ja, då blir det en person kvar på jobbet utav oss som är där nu, om jag också går då.

Sedan har den nya chefen nu då frågat en person från Nordstan om han vill börja hos oss. Den personen har jag jobbat med tidigare, han hade Malins jobb en sommar när hon var sjukskriven, och han och jag är som hund och katt, jag klarar verkligen inte av att jobba med honom, det går bara inte. Så ja, allt är bara superrörigt just nu. Personen från af har inte hört av sig än heller, tröttsamt.

Tänk vad allt bara kan förvandlas på endast en vecka, från lugnt till verkligen mer än superrörigt. Jag känner bara att jag vill inte vara med till sista delen, vilket lär vara i sommar någon gång eller tidig höst, när allt blir som mest rörigt, nejtack! Vi är liksom redan nu ont om folk, och det är bråttom att anställa i alla fall någon till sommaren, och om det är någon som inte kan Subway sedan tidigare så måste ju personen läras upp också, och det tar sin tid. Tycker faktiskt synd om den nya chefen som har fått allt ansvar lagt på sig, och att det sedan är så bråttom med att anställa folk. Nej, jag måste få tag på af, jag vill verkligen inte vara med till det sista, när det blir ännu mer kaos än vad det redan är....


//CarroEllen