CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig dag

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och ska snart sova.

Idag har vi haft en riktigt trevlig dag. I förmiddags kom Malin hit. Hon och jag var ute på en väldigt härlig promenad, runt slingan. Vi var även uppe vid "utsikten" där det var väldigt fint nu också, och idag var det faktiskt såpas klart ute att vi såg ända bort till Marstrands fästning, det är inte så ofta som man gör det faktiskt. Så den promenaden var väldigt trevlig, vi gick där och pratade om allt och inget.

När vi nästan var hemma så började det regna, vi tajmade det väldigt bra, och i precis samma veva så kom Jesper hem från maxi också. Väl inne fikade vi lite på en Almondytårta som Jesper hade köpt.


Vid halv 6 tiden nu ikväll så kom en arbetskamrat till Jesper och hans familj hit på tacomiddag. Malin stannade också vilket var väldigt trevligt. Så ja, denna kvällen har varit väldigt trevlig. De har en liten tvååring också, så det var ju full fart hela tiden, men han är så rolig ibland också. Så ja, det blev tacos till middag, sedan bärsmulpaj med glass till efterrätt, jättegott!

Tack Malin, Emma, Henrik och lille Isak för en väldigt trevlig kväll! =)


Lite senare nu ikväll kom mamma hit, hon skall sova här inatt. Så nu ikväll har vi suttit och kollat på "Ernst i Toscana" som vi alla tre missade i måndags, det var mysigt!


Ja, detta var en liten update om min dag, och ja, som sagt var, den har varit jättetrevlig =)


Nu är det nog dags att sova! Imorgon bär det av till Blomsterlandet med mamma och köpa någon ny växt att ha bredvid tv:n, kanske blir en liten sväng nere på torget också, kolla inne på Iems som har fått en större lokal. Godisbutiken som låg vägg i vägg med Iems har nämligen stängt igen, så Iems rev den väggen mellan de, så nu är den butiken dubbelt så stor.


Hoppas att ni också har haft en trevlig dag =)

God natt!

//CarroEllen