CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 27/4

Godkväll bloggen!

Sitter nu i Jespers säng och bara tar det lugnt, ska snart sova.


Ojdå nu var det visst ett tag sedan jag skrev här sist. Vad har då hänt sen senast?

Inte så jättemycket faktiskt tror jag, förra helgen var Jespers föräldrar här på middag. De visade en del bilder från när de var i Nepal (typ samma ställe som jordbävningen var i Nepal för ett par dagar sedan) Sedan fick Jesper och jag lite presenter. Jesper fick lite matsaker, en krydda och ett te. Jag fick en fin typ klänning, kommer inte ihåg vad det heter, men den var jättefin, tyvärr ligger bilderna på "klänningen" på telefonen så de får jag lägga upp någon annan dag.


Helgen som var har varit ganska härlig faktiskt.

I torsdags kväll kom Nea hit, hon sov här till lördag. Det var trevligt, fast hon var iväg på kvällarna så hon kom hem ganska sent, så fick inte träffats jättemycket egentligen, men det var trevligt ändå.

I lördags när vi vaknade pratade Jesper om att han hade ont i sin fot, men han hade inte en aning om vad han hade gjort med den. Så i lördags var vi nere och handlade, sedan satt vi här hemma och rensade våra bankpärmar. Shit vad mycket jag kunde slänga från dem, massor verkligen, Jesper fick också slängt en del. Sedan tog vi det ganska lugnt resten av den dagen, Jespers fot blev bara värre framåt kvällen, men jag bara sa till honom att han typ bara har fått en nerv i kläm eller något, och att det skulle gå över till dagen därpå. Igår, söndag vaknade Jesper med minst lika ont i foten, om inte mer. Trots hans onda fot så ville han åka in till Backaplan, de har haft familjedagar där i helgen med massa erbjudanden och rabatter. Så ja, vi åkte in till Backaplan för att kolla på jacka till Jesper. Han hittade en som han tyckte mycket om, men den fanns inte i hans storlek oturligt nog, så jag försökte få honom att köpa en likadan fast i blå istället, men det ville han inte. Men ja, eftersom att Jesper hade så ont i foten så blev det ingen lång vistelse där. Vi var där kvart över 11 och tog bussen hem igen halv 1. Väl hemma tog vi det lugnt, Jesper vilade sin fot och jag satt vid datorn. Lite senare framåt kvällen gick vi ner till maxi, men inte heller då hade hans fot blivit bättre.

Även idag har han haft ont i foten, han har haltat runt här hemma nu ikväll. Troligtvis har han väl stukat den eller något, men det låter konstigt egentligen eftersom att han vaknade med det från ingenstans i lördags, han vet inte alls vad han har gjort, mysko. Ne som en gammal dagmamma alltid sa till oss när vi hade skadat oss och hade ont "det går över tills du gift dig"...Ne nu är det sovdags! God natt!

//CarroEllen