CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 24/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och ska nog snart sova, känner mig väldigt trött.


Ända sedan i lördags har jag legat däckad i soffan, en förkylning som bara blev värre och värre. Så nu har jag varit hemma två dagar från jobbet. Jag började bli bättre redan igår kväll, men kände att jag kunde vara hemma en dag till och få lite energi.
Så ja, hela helgen låg jag bara i soffan, jag orkade verkligen inte göra någonting, likaså igår. Men idag hade jag lite mer energi så sakta men säkert så har jag städat här hemma idag.

Jag hade ju räknat med att vi skulle få vårat nya köksbord denna veckan, men tyvärr kommer det inte förrän på måndag, tre veckor efter att vi beställde det. Men ja, de sa inom två veckor när vi beställde det, och idag har det gått två veckor exakt, och de ringde sent i eftermiddags. Så vi får stå ut med trädgårdsbordet i köket nästan en vecka till. Men men.


För er som inte vet det så har Tele2 delvis blivit uppköpta av Bredbandsbolaget, och vi hade Tele2 här hemma.

Igår mitt på dagen var övergången. De hade sagt att det kunde ta uppemot tre timmar. Tur som jag hade så var det klart på mindre än 30 min. Så i en vecka nu har vi typ hela deras kanalpaket, vilket innebär massor av kanaler, även Cmore, lite roligt nu när Beck har premiär också.


Imorgon är det då dags för jobb. Ja det blir kortvecka i några veckor nu, först sjuk två dagar denna veckan, nästa vecka är det ju röd dag på fredag, och veckan därefter är det ju röd dag på måndag, långledigt, härligt! Däremot har vi inte en aning om vad vi ska hitta på under påsken, får se lite vad som händer.


Ne nu är det dags att gå och lägga sig, vi är trötta båda två här hemma.

God natt!

//CarroEllen