CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Småsjuk

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just bakat. idag blev det en kladdkaka med Geisha i som vi skulle gjort förra helgen, men inte blev av.


Denna veckan har gått väldigt fort igen, däremot en aning sega arbetsdagar. Vi har haft det ganska lugnt, utom i torsdagskväll, fast vi hade egentligen en del att göra hela dagen, men jag var hemma som vanligt på torsdagkvällen när jag brukar åka hem, halv 10.


Igår var jag i stan och träffade Malin, det var väldigt trevligt. Vi satt på café Fröken Olsson i typ två timmar, pratade bara om allt och inget. Känns bra att vi har börjat prata lite mer nu igen, vi har ju pratat väldigt lite sedan hon flyttade för över ett årsedan. Men men. Så ja, och igår var Jesper iväg på någon fest så han kom inte hem förrän kl 22, och jag var hemma halv 8. När jag väl kom hem så hade jag varit på maxi och köpt revben och en fralla som jag åt, sedan köpte jag även sådana "Remi" kex. Ja det är sådan mat som jag brukar köpa när jag är själv en fredagkväll. Sedan satt jag i sängen och kollade på lite serier tills Jesper kom hem.


I onsdags kände jag att jag började bli förkyld. I torsdagskväll på jobbet så försvann typ rösten rätt vad det var när jag stod i linen (hjälpte kunder), och igår var jag väldigt trött och hade ont i halsen, jag hade haft väldigt svårt att somna i torsdags för jag hade väldigt ont i halsen, jobbigt. Men ja. Inatt har jag vaknat flera gånger av att jag har hostat, inte jätteroligt, och idag har jag hostat en del och haft lite feber. Så idag har det varit en väldigt lugn dag här hemma. jag har bara tvättat en maskin och sedan gjort ett kort på datorn till en person. Hittade ett program på datorn som var med till skrivaren där man kunde göra egna kort, lite roligt, så det har jag suttit med några timmar idag också. Så ja, detta har varit just en sådan dag som jag ville ha, däremot hade jag velat läsa lite också, men det har inte blivit av.

Nu ikväll blir det till att kolla på "Smartare än en femteklassare" kl 20, och sedan kanske en film efter det.


Hoppas att ni också har haft en bra dag! =)

//CarroEllen